Ilyesféle heges pattanásokat le lehet szárítani szerintetek? (kép lent)
már antibiotikum, lenkei b meg minden szaron túl vagyok ,de sajnos nem sok eredmény van
habár a képeken egész tűrhető állapotok vannak, van hogy nagyon kidudorodnak ezek a pattanások, meg annyira csunyák ezek a piros foltok, ami egyszer kijön rajtam pattanás annak örök helye lesz, és ez megy már fél éve
tiszta folt a bőröm, heges..van még esély arra hogy egyszer újra normális pofám legyen?
18f
igen. és továbbra is kitartok amellet hogy roaccutant nem
hanem az okot kéne megtalálni, viszont a legtöbb doki leszarja, azt mondja , jólvan fiam a hormonok, majd az idő megoldja..:\
te hova mennél a helyembe?
Az a baj, hogy ha igazán hathatós megoldást tudnának a dokik, vagy akár a természetgyógyászok, akkor már nem lenne senkinek ilyen az arca.
A Roaccutan tényleg a leghatékonyabb, de kérdés, milyen károkat okoz a szervezetben máshol. Én sem vállaltam be anno. Nekem magától helyrejött, de felnőtt vagyok már és így is sok évembe telt, míg rendeződött.
a heges pattanásokat szárítani nem szabad, mert a hegek szép gyógyulásához nedved környezetre van szükség, így ajánlanám nekd az Aloe Vera sprayt. Tisztítsd le minden nap, garnier Pure Active pattanások nyomai lenne arclemosóval, hamely halványítja a hegeidet is amjd, illetve fertőtlenít, és csökkenti a gyulladt területeket.
Figyelj az életmódra is! Nagyon fontos, hogy "a szépség belülről fakad", és ezt nem csak a lélekre kell érteni, hanem arra is, hogy "az vagy, amit megeszel" na jó... szóval igyál nagyon sok szénsavmentes ásványvizet, mert tele van ásványi anyagokkal, igyál kamillateát, vagy cickafarkteát, mert ezek gyulladáscsökkentőek. Használhatsz az arcodra kb heti 2x 3x kamillás borogatást.
hát igaz nekem nem ilyenek voltak,de azért voltak néhol ilyenek is nekem az orvosom írta fel a Duac gélt.drága,közel 3000Ft.de megéri.igaz nekem 15g-os volt és irták h 2 hónap után ki kell dobni mert utána nem úgy fejti ki a hatását..na mindegy nekem 2 hónap alatt nagyon sokat segített.de kinek mennyire fejti ki a hatását.ja és még annyi hogy szárítja a bőrt,leginkább a száj körül.(vagyis ez is csak nálam)szerintem megéri egyszer kidobni rá ennyi pénzt,és kitudja talán még segít is.:)
bocsi hogy kicsit zavaros.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!