Pattanásokat ki kell nyomni vagy nem?
Figyelt kérdés
Arcszesz jó rá? És miért barnul be, ha kinyomom, ha nem egy idő után?2011. nov. 21. 20:43
1/6 bánomisén válasza:
Az arcszesz fertőtleníti és szárítja, úgyhogy, ha nincs kifejezetten pattanás elleni kenceficéd, ez is jó.
Szerintem ne nyomkodd, mert akkor megmaradhat a helye, lehet ott egy kis mélyedés.
Azt sajnos nem tudom, miért barnul be, talán érzékeny a bőröd és a pattanás miatt több lesz azon a részen a pigment, de hogy miért, arról sajnos fogalmam sincs.
2/6 anonim válasza:
Kelleni nem kell, de én ki szoktam, mert olyan vicces, mikor kijön.
4/6 gergoap válasza:
Persze, hogy ki kell nyomni! A CSAJOK NAGYON SZERETNEK NYOMKODNI. :-)
5/6 anonim válasza:
Én fiú létemre nem szoktam kinyomkodni, ugyanis azt mondják a kozmetikusok, hogy nem szabad, mert nyomot hagy és csúnya lesz. Kenegesd vagy tonik.
6/6 anonim válasza:
kinyomni ki kell mert különben begennyesedik,fekete lesz, vagy betokosodik(azaz amikor bebarnul). az arcszesz jó de azután rakd rá miután kinyomtad.ha csíp vagy hűsít akkor használ.minél tovább hagyod magadon annál rondább helyet hagy, szóval érdemes minnél hamarabb kinyomni.én esténként fürdés után szoktam mert a melegvíz felpuhítja az arcbőrön és reggel már nem is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!