Nem dávid kérdése:
A pattanásokat ki lehet nyomni?
Figyelt kérdés
Rajtam megjelent pár darab pattanás kenem mindennel, de ha megjelenik nem tudja eltüntetni. El szeretnék menni kozmetikushoz, de valaki azt állítja, hogy nem lehet kinyomni őket más meg azt mondja hogy igen? melyik az igaz? Válaszokat előre is köszönöm.2010. jún. 25. 15:23
1/4 anonim válasza:
Ha nem nyomod ki, akkor betokosodik.
Kinyomni szabad, csak elkaparni nem.
2/4 anonim válasza:
Én ki szoktam nyomni őket. Utána pedig arcszesszel lefertőtlenítem. Heg nem marad.
3/4 anonim válasza:
Kozmetikus vagyok,ki lehet nyomni őket de csak ha kellően "megérett" a pattanás(nem csak piros,hanem már fehér a teteje),vigyázva hogy a körülötte lévő piros gyulladt területet(lob gát)ne nagyon sértsük mert mert akkor a gyulladásért felelős savó jobban szétterjed és még jobban begyullad.Ha nehezen jön ki a váladék akkor steril tűvel meg lehet szúrni a tetejét hogy könnyebben ürüljön,de jobb szakemberre bízni.
4/4 anonim válasza:
Én járok kozmetikushoz, nekem ő szokta KINYOmNI őket, de előtte sterilizálja az arcom, majd utánna is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!