Hogyan tudom a pattanásokat végleg eltüntetni a hátamról?
Egy hasonló kérdésnél szereplő kommentemből idézek:
"Nekem is hasonló problémám volt, és semmiféle krém, vagy kozmetikusi kezelés nem mulasztotta el. A bőrgyógyász a Roaccutan nevű gyógyszert ajánlotta. Már 1 -2 hónap alatt a változás drasztikus volt. Ha bevállalod mellé azt, hogy nagyon kiszárítja a nyálkahártyát, és hogy lesz amikor berepedezik a szád, nagyon hasznos. Igazából nagy mennyiségű A-vitamin van benne (lányoknak alatta szigorúan kell védekezni, és még utána is pár hónapig, mert nagyon magzatkárosító, de mivel fiú vagy, ez a veszély nem fenyeget). Ha beszeded a megfelelő adagod, akkor többet sose jön vissza. Én egy évig szedtem és a nagyon pattanásos bőrömből porcelán bőr lett. Csak menstruációkor jön ki 1-1 pattanás. Én nagyon tudom ajánlani, hidd el megéri :)" Remélem tudtam segíteni^^
nekem is volt ilyen problémám, de elmentem bőrgyógyászhoz és felírta egy krémet. Duac
Szerintem nagyon jó készítményé. Gyorsa, drasztikus hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!