Hogyan tudom a legkönnyebben eltüntetni az arcomról a pattanásokat?
Figyelt kérdés
16F2009. dec. 14. 13:03
1/13 anonim válasza:
Nekem az orvos írt fel még régebben,egy alkoholos valamit az arcomra xĐ ilyen kis üvegcse volt és rá kellett dörzsizni az arcomra. Az tök jó volt és szépen leszárította az arcomról. Ha vársz egy kicsit akkor megnézem mi a neve:D 16/L
2/13 anonim válasza:
Meromycin-ratiopharm 25ml oldat.
:))
sok sikert xD
16/L
3/13 A kérdező kommentje:
köszi ;) és kb mennyibe kerül?
2009. dec. 14. 13:16
4/13 anonim válasza:
[link] :D lényeg,hogy 1000 alatt van. Nem kerül tízezrekbe;)
6/13 anonim válasza:
Dehogy nyomja,ottmaradnak a hegek!! isttenem"-.- ne hallgass rá:D 16/L
7/13 anonim válasza:
Attól függ milyen pattanások.. én egy kozmetikust javasolok, egy teljes kezelést, ami teljesen megtisztítja az arcod. Mondjuk nekem sose volt olyan sok pattanásom, de még a tizenéves korszakomba szenvedtem én is tőle, de egy kozmetikus kezelés után egy fél évig - évig nagyon kevés pattanásom jött ki.
8/13 anonim válasza:
A kozmetikus tényleg jó,bár többe kerül mint egy arctisztító. L/20
9/13 anonim válasza:
Én is használtam a Meromicynt (vagy hogy kell írni) és nálam is bevált!
10/13 anonim válasza:
Ha nagyon csúnya,menj bőrgyógyászhoz,bár ha elmész a kozmetikushoz,ő s ezt ajánlja ebben az esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!