Valóban depresszió?
Azt érdemes volna megtanulni, hogy a bántások feszültségét ne MAgadon vezesd le, a vagsosások miatt érdemes szakemberhez fordulni. A fogyás is oylan jel, amivel kapcsolatban lehet segitseget kerni. Hány éves vagy?
Szavakkal bántanak?
Mostanaban egyre jobban foglalkoznak avval, hogy szavakkal sem szabad a gyerekeket otthon bántalmazni. Próbálgatják már törvényekbe is belefogalmazni. Nem vagyok nagyon jaratos ebben, hogy hol tart az ügy, és hogy valami konkrét helyre elmehetsz-e evvel, vagy egyaltalan konkrét módon megfogalmazva van-e, sajnos nem szokták komolyan venni az ilyet, pedig Nalad mar testi tunetek is vannak.
Szoval ne félj, ez nem depresszio, de szóbeli bántalmazas, ami mar fizikailag is árt Neked, mindenképp foglalkozni kéne evvel. Nem tudom, partner- e ebben valaki cslaadtag, vagy a haziorvos, vagy iskolaprvos, iskolapszichologus... szóvá tették a vagasokat es a fogyast a környezetedben?
Még a nane.hu honlapon levo segelyvonalat is hivhatod, bitos tudnak valamit tanacsolni.
dettó ez van velem, idestova 7 éve, nem mentem dokihoz kellett volna...
menj dokihoz!
"Lassacskán odajutunk, hogy mindenki mellé állampolgári jogon odaállítunk egy pszichológust, aki éjjel nappal felügyel 12 éves kortól 16 éves korig, mert senki nincs a családban, aki a kamaszkorú gyerek lelki gubancait segítene megoldani. Én nem tudom, hogy miért ennyire elhagyatottak ezek a mostani tinik. "
Én nem latom ujkeletunek a dolgot, 36 eves vagyok, és igy telt az en eletem is, ma is kerulom a szuleimet, ha meg akarom uszni a bantalmazast. Azota vagyok jol, amiota egyedul lakom, es nem tudnak nap mint nap kinozni a megjegyzéseikkel. 0-28 éves koromig én is napi 5-6 orat sirtam. Ma is sirok, ha van egy csaladi osszejovetel, mert uyganazokat a bantasokat megkapom. Akkor még a verés sem volt torvényellenes, az is volt.
"bennem van hogy nemkéne élnem. A kezembe is belevágtam már párszor..elég mélyen.."
Ez periodikus? Marcius kornyeken van mindig? Anyukad nem akart elvetetni magzat korodban eloszor?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!