Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Depresszió? (Kérdésed túl...

Depresszió? (Kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés
Aggódom a barátom miatt. Négy és fél hónapja vagyunk együtt. Körülbelül egy hónapja észleltem ezt nála..Mikor együtt vagyunk, nagyon boldog, és szeretjük is egymást. De mikor elválunk, már nagyon hiányzom neki. valahol azt olvastam, hogy a férfiak nehezen bírják párjuktól való távollétet. Mikor nem vagyunk együtt, vagy több napig nem találkozunk, nincs semmi életkedve, letört, szorongó érzés fogja el, nem tud másra gondolni csak rám, volt hogy sírt is ez miatt. Mi lehet ennek az oka? Vagy egyszerűen ennyire szeret? Aggódom miatta, nem tudom ez normális-e. Idióta válaszokkal kíméljenek.
2012. febr. 21. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha valaki ennyire szerelmes és ragaszkodó akkor viselkedhet így, de nem nevezném depressziónak ezt az átmeneti állapotot.. Próbáljatok többet találkozni, főleg, ha új a kapcsolat, ha múlik az a bizonyos fellángolás, nyugodtabb lesz ő is.

Magamról ezt nem mondhatom el, én több, mint egy év után is annyira ragaszkodó vagyok, hogy éjjel-nappal egymás nyakában lógunk bnőmmel. Ha ez a ragaszkodás nem múlik nála, viszont nálad igen, akkor gondolkodj el azon, hogy bírni fogod-e mellette :/ 20/F

2012. febr. 21. 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen :)
2012. febr. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!