Mi lesz ha rövid időn belül abbahagyom a szociofóbia és depresszió ellen felírt gyógyszerek szedését?
Tényleg hagyd el a gyógyszert fokozatosan. Nem oldja meg a problémáidat, csak tünetmentesíti. Állj le az egésszel fokozatosan, a pszihológus meg segít majd megoldani a problémáidat, amik miatt kialakult nálad a szociális fóbia és a depresszió. Létezik olyan, hogy a biokémiai egyensúly borul fel, vagy genetikai okok miatt lesznek ilyen bajaid, ha valószínűleg a pszihológus azért mondja, hogy állj le a gyógyszerekkel, mert megállapította, hogy nálad a problémák lelki eredetűek. Nem beszél össze-vissza, ha ez áll fenn, tényleg abba kell hagynod, mert csak becsapod vele az elméd, a problémák megmaradnak, és jó kis függőséget is kialakítanak... A pszihiáterekkel vigyázni kell, mert sajna sok van közülük, aki nem foglalkozik azzal, hogy mik a problémák okai, csak felírják a durva gyógyszereket és kész.:S
Jobbulást Neked.:)
Remélem, hasznát tudod venni a válaszomnak.
Első vagyok, igaza van a másodiknak, hirtelen nem szabad abbahagyni...
Igaz, én is írtam, hogy fokozatosan, de talán nem elég nyomatékosan, tehát most megerősítem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!