Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Inszomniás a párom?

Inszomniás a párom?

Figyelt kérdés

tudni kell hogy a párom nagyon rossz alvó... már évek óta, (én két éve ismerem, de már előtte is) és elő szokott fordulni hogy egy-egy éjszakát nem alszik, de utána kialussza magát... na most egy ilyen éjszaka volt, és utána együtt aludtunk. na és ezen az estén már félig aludtunk mind a ketten, egyszercsak felkapcsolja a villanyt, és ien dolgokat kezdett tőlem kérdezni: "én most alszom?, most fent vagyok?, most azt álmodom hogy fent vagyok, és te azt mondod h fent vagyok?" és ehhez hasonlók... eléggé megijedtem, de neki nem mondtam hanem nyugtatgattam h ki van merülve, és aludnia kell, és kérdeztem tőle tényeket hogy magánál van-e. magánál volt, és tudatánál volt. nagy nehezen megnyugtattam, és utána jól aludt...

ez mi lehetett? "alvajárás"? meg tudom azt mondta hogy nem nagyon érez dolgokat a kezével... hallucinálni nem hallucinált.

én utólag nagyon megijedtem, egésznap azon gondolkodtam hogyan lehetne ezen segiteni? és hogy mi volt ez? esetleg vkinek hasonló tapasztalat? vagy vmi jó alvásközpont ahol kivizsgálják? vagy vmi gyógynövény? vagy akármi...

:(:(

jah és egy 23 éves férfiről van szó.

2012. márc. 3. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de látatlanban nemigen lehet diagnosztizálni. Az biztos, hogy nem szabad félvállról venni ezeket a tüneteket; ha a következő éjjel is megismétlődik, igen jó volna minél hamarabb egy orvos kezeire adni.
2012. márc. 3. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!