Mitől fulldokolhatott a párom? Nagyon el vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Tegnap fura hangokat hallottam a másik szobábol,kinéztem és a párom fulldokolt,nem kapott levegőt,remegett,reszketett. Nagyon durva látvány volt. Veregettem a hátát amennyire csak birtam,és a kád fölé hajolt és sikerült köpni véreset,utána jobban lett. Mitől lehetett ez?Nagyon meg vagyok ilyedve. Mivan akkor ha egyedül van amikor ez épp rátör. Milyen orvoshoz menjen? Kérlek irjatok.2010. júl. 26. 14:54
1/8 anonim válasza:
Hát ez tüdővel kapcsolatos lehet, úgyhogy pulmonológiai szakrendelésre kell menni, de beszéljetek a háziorvossal, ő okosabb lesz, hogy hová utaljon.
2/8 anonim válasza:
Szerintem is legelőször háziorvos! De ne nagyon halogassátok! Akkor nem lesz semmi baj!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mégis mitől lehetett,minek a tünetei ezek?
2010. júl. 26. 16:20
5/8 anonim válasza:
Akkor ki kellett volna hívni az ügyeletet.
6/8 anonim válasza:
Tüdőembólia is lehet, de nem tudom, akkor van-e véres köpet.
7/8 anonim válasza:
Tüdő probléma lesz ha véreset köhög, nem játék!!
8/8 anonim válasza:
lehet h. turházott és csak pirosasnak látszott. ezt az orrból szívják le, és úgy köpik ki
szerintem egyszerű hiperventilatiórol van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!