Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha nagyon el vagytok keseredve...

Ha nagyon el vagytok keseredve nektek mi segít?

Figyelt kérdés
Nagyon sok problémám ,gondom van és még sosem voltam ennyire mélyponton lelkileg, nem tudom hogy tudnék kimászni belőle. Hangulatjavitó gyógyszert is mondhattok vagy bármit
2011. jún. 2. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
szerez be egy megértő pasit vagy csajt és ne gyógyszerezd magad..-.-
2011. jún. 2. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem szabad gyógyszerekhez nyúlni,mert előbb-utóbb függőséget okoz,később meg már azt fogod hinni,hogy csak attól lehet jó kedved!

Barátaiddal kellene egy kis kiruccanást csinálni,lehet az kirándulás,egy kis összeülős-bulizgatás,bármi amikor nem gondolsz a problémákra.

Keress hobbit,amit szeretsz csinálni vagy vegyél magadnak valamit,amire már régóta vágysz,és tudod,hogy örömödet leled benne!

Hidd el,nem te vagy az egyetlen,aki mélyponton van,sajnos ilyen az élet.Olyan nincs,hogy nincs kiút,nekem januártól márciusig ez volt,de a párom mellettem volt és nagy nehezen végül sikeres eredménnyel zárult ez az időszak...

Ne hagyd el magad,hidd el,túl leszel ezen.

Ha gondolod,esetleg írj nekem privát üzenetet és beszélgethetünk.

Üdv.

P.Sz.

2011. jún. 3. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Igyál vörösbort, majd menj el szórakozni valamerre.

Nálam ez segített/segít.

2011. jún. 3. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!