El vagytok keseredve az érettségi miatt?
Figyelt kérdés
Áá hol is kezdjem a panaszkodást, úgy elcsesztem egy érettségit, mint annak a rendje. Végig ötös voltam a gimiben, és rengeteg munkát fektettem abba, hogy nagyon jól sikerüljön, de figyelmetlenségek miatt asszem vesztettem egy rakás pontot. Most aztán elment a kedvem az egész továbbtanulástól, és legszívesebben egész nap verném a fejemet a falba, hogy lehetek ilyen hülye figyelmetlen! Mindig ilyen voltam, próbáltam megváltozni, nagyon, de nem sikerült :D El is vesztettem az optimizmusomat rendesen. Végig csak az időmet vesztegettem?! :[[[ Van még sorstársam itt?2011. máj. 6. 16:04
1/7 anonim válasza:
Nem, mert eddig mindenből 95-100% között vagyok.
2/7 anonim válasza:
Ne add fel!
Ha eddig ilyen jól ment, továbbra is jó leszel!!! :)
Kitartás, lehet csak az izgalom vagy épp a fáradtság miatt történt..
Ne add fel!:)
Kedves első, egy kis megértést
, támogatást a másik felé :(
3/7 anonim válasza:
Nem mindig kell azokra hallgatni, akik olyan marha okosnak állítják be magukat itt. Legtöbben épp olyan elkeseredettek,mint te, kedves kérdező. Nekem se ment túl jól, legalább az, amiből emelteztem.
Szerintem ne töprengj azon mit buktál el az érettségin, örülj, hogy túl vagy rajta, és reménykedj hogy így is felvesznek oda, ahova menni akarsz. Tanulj a szóbelire, és legyél optimista!
Sok sikert!
4/7 anonim válasza:
Én is eléggé elcsesztem sajna:S A töri is kell nekem és az első részbe buktam 15 pontot. Az egészben az idegesít, h nem a tudásom miatt, hanem azér mer figyelmetlen vtam. Az esszés rész legalább jólt sikerült, de a még a 12 pontosnál is hibáztam egy nagyot, az V. Ferdinánd helyett Ferenc Ferdinándot írtam uralkodónak:( Na meg még ki tudja h miket hibáztam... A matekból csak meg lesz a kettes.. A magyar se lett oan rossz, de alapjába nem lettek oan rosszak csak az a baj, h nekem naon jók kellenek, h felvegyenek..:( Hát ebben már nem naon bízok, de már nem idegeskedek rajta...Nem tudok mit csinálni.
5/7 anonim válasza:
16:19-nek nagyon nagyon igaza van!!!! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, már sokkal jobban érzem magam :]]
2011. máj. 6. 16:49
7/7 anonim válasza:
Szerintem a hozzáállásoddal van/volt baj. Se az érettségi előtt se utána nem érdekel senkit hogy te " végig ötös voltál ". A vizsgánál ugyanolyan feltételek várnak rád is mint a hármas tanulóra meg arra is aki kétszer megbukott már és úgy rugdosták el az érettségiig. Igaz hogy te több mindent tudsz, de te izgulni is fogsz minden egyes ponton mert kell a felvételidhez. Én például teljesen nyugodt vagyok, nem tanultam csak annyit hogy mindig simán átmenjek. A vizsgánál teljesen kipihent voltam, koncentrált és minden lehetséges segédeszközt igyekeztem kihasználni. Egy kis szerencsém is volt így összeszámolva a pontokat átlagosan négyes körül zárok majd.Szóbelire se fogok behülyülni az éjjelnappal tanulástól. Jó mentális állapottal és a képességeidnél egy szinttel alacsonyabb elvárásokkal lehet kikerülni ezeket a kudarcokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!