Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet az, hogy a párom...

Mitől lehet az, hogy a párom sokszor szédül és néha elájul?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Alacsony a vérnyomása és lehet, hogy vashiánya is van.
2010. nov. 15. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Hany eves?

Ez valami errendszer problema, tehat feltetlen az orvoshoz kell menni.

Figyeljetek meg azt, hogy az ajulast pl. milyen tunetek jarulnak es mar igy mondjatok meg az orvosnak, hogy jobban feltudja merni azt, hogy mi lehet az ok.

2010. nov. 15. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:
jobb esetben éhség, vitaminhiány, vashiány, rosszabb esetben vérnyomásprobléma, cukorbetegség, még rosszabb esetben neurológia probléma
2010. nov. 15. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyszoval kimerult szervezet, de lelki problema is lehet, amikor folyamatos lelki terheles all fenn.
2010. nov. 15. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Több oka lehet ennek, úgy ahogy elöttem is felsorolták. Feltélenül orvoshoz kell fordulni, mindegy hány éves.

Vérnyomámérés, vérvétel, cukormérés stb..

2010. nov. 15. 15:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Legutóbb a cukormérés után kerülgette az ájulás és huszon túli.
2010. nov. 15. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Legvalószínűbb, hogy alacsony a vérnyomása, vagy vashiányos vérszegénységben szenved. Igyon több folyadékot, sportoljon. Nem ártana kivizsgáltatni.
2010. nov. 15. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is sokszor alig bírok megállni, le kell ülnöm, mert érzem összeesek. Nekem a bélrendszeremmel van gond, nem szívódnak fel rendesen a vitaminok a bélfalon, és így mindig valamilyen vitaminhiányom van, meg a hasam is sokszor fáj. Meg a doki mondta hogy kicsit vérszegény is vagyok, pedig szoktam enni sokat, meg zöldségeket is vitamint is, aztán mégis. Én ilyen sovány sápadt vagyok.

Néha amikor betömök egy rakat vitamint pl supradint, akkor egy hétig jobban vagyok, de aztán megint kiürül az egész, de én már megszoktam. Meg a vérnyomásom is tök alacsony mindig, szal agyvérzést nem fogok kapni, az tuti :)

2010. nov. 15. 19:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nehezen tudom rávenni, hogy orvoshoz menjen.
2010. nov. 15. 21:19
 10/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen bajom van, még csecsemő koromban rögtön besárgultam, úgyhogy ki kellett cserélni a véremet, most is kicsit vérszegény vagyok (21/L). Ezen kívül én is nagyon vékony és sápadt vagyok, hiába sportolok, ugyanez van velem is, régebben el is ájulgattam, úgyhogy elmentem kivizsgálásra. A doki azt mondta, van ilyen, preszinkóma a neve, de nem súlyos, csak figyelni kell rá, hogy rendszeresen egyek, mert ha nincs bennem elég energia, leesik a vérnyomásom, főleg nagy tömegben, ahol nincs levegő (buszon a reggeli csúcsban ájulgattam leggyakrabban). Úgyhogy erre figyelmeztesd a párodat is, illetve ha már rosszul van, mindig legyen nála vmi kis kaja, és üljetek le vhova (én már nem szégyellem, ha rosszul vagyok, megmondom vkinek h legyen szíves átadni a helyét.) Ha időben leül, és rendszeresen (3-4 óránként) eszik semmi gáz nem lesz!
2010. nov. 21. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!