Mitől lehet az, hogy a párom sokszor szédül és néha elájul?
Hany eves?
Ez valami errendszer problema, tehat feltetlen az orvoshoz kell menni.
Figyeljetek meg azt, hogy az ajulast pl. milyen tunetek jarulnak es mar igy mondjatok meg az orvosnak, hogy jobban feltudja merni azt, hogy mi lehet az ok.
Több oka lehet ennek, úgy ahogy elöttem is felsorolták. Feltélenül orvoshoz kell fordulni, mindegy hány éves.
Vérnyomámérés, vérvétel, cukormérés stb..
Én is sokszor alig bírok megállni, le kell ülnöm, mert érzem összeesek. Nekem a bélrendszeremmel van gond, nem szívódnak fel rendesen a vitaminok a bélfalon, és így mindig valamilyen vitaminhiányom van, meg a hasam is sokszor fáj. Meg a doki mondta hogy kicsit vérszegény is vagyok, pedig szoktam enni sokat, meg zöldségeket is vitamint is, aztán mégis. Én ilyen sovány sápadt vagyok.
Néha amikor betömök egy rakat vitamint pl supradint, akkor egy hétig jobban vagyok, de aztán megint kiürül az egész, de én már megszoktam. Meg a vérnyomásom is tök alacsony mindig, szal agyvérzést nem fogok kapni, az tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!