Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a párom baja? Bővebbe...

Mi lehet a párom baja? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tegnap este óta a párom (férfi) lázas, veri a víz, fáj a feje, rosszul van, szédeleg. 17:00-tól lesz rendelés, akkor tud menni orvoshoz. Azt mondja olyan mintha tüdő gyulladása lenne. Semmi olyat nem csinált, amitől az lehet neki. Fogalmam sincs mi lehet vele.
2010. júl. 15. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Akármi vírus lehet, majd az orvos megmondja.
2010. júl. 15. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:

valamilyen vírus lehet.2-3 hete nálunk az egész család kidőlt szóval nyáron is lehet beteg az ember.

jobbulást

2010. júl. 15. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
HUzattól vagy légkonditól is lehet.
2010. júl. 15. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Valami fertőzés /vírus vagy baci/. De lehet a nagy melegtől is. Lázcsillapítót vegyen be addig is, míg orvos látja. És igyon sok folyadékot.
2010. júl. 15. 14:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Persze, az orvos majd megmondja, csak nagyon aggódom, és gondoltam addig is érdeklődök volt e valakinek hasonló mostanában....
2010. júl. 15. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, légkondi/klíma vagy valami hideget kifújó berendezésetek van?
2010. júl. 15. 14:30
 7/8 A kérdező kommentje:
A kocsiban használjuk csak, de mértékkel. Nem nagyon vagyok híve, ráadásul nekem fájni szokott tőle a torkom, úgyhogy tényleg csak picit vesszük igénybe. Én ki is zárnám a klímát..persze sose lehet tudni.
2010. júl. 15. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet az tett be, nkünk egyszer volt ilyen gép, amibe jeget kellett pakolni és fújta ki a hideg levegőt, hát fantasztikus kötőhártya gyulladásom lett tőle.
2010. júl. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!