Mi lehet a párom baja? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tegnap este óta a párom (férfi) lázas, veri a víz, fáj a feje, rosszul van, szédeleg. 17:00-tól lesz rendelés, akkor tud menni orvoshoz. Azt mondja olyan mintha tüdő gyulladása lenne. Semmi olyat nem csinált, amitől az lehet neki. Fogalmam sincs mi lehet vele.2010. júl. 15. 14:20
1/8 anonim válasza:
Akármi vírus lehet, majd az orvos megmondja.
2/8 anonim válasza:
valamilyen vírus lehet.2-3 hete nálunk az egész család kidőlt szóval nyáron is lehet beteg az ember.
jobbulást
3/8 anonim válasza:
HUzattól vagy légkonditól is lehet.
4/8 anonim válasza:
Valami fertőzés /vírus vagy baci/. De lehet a nagy melegtől is. Lázcsillapítót vegyen be addig is, míg orvos látja. És igyon sok folyadékot.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Persze, az orvos majd megmondja, csak nagyon aggódom, és gondoltam addig is érdeklődök volt e valakinek hasonló mostanában....
2010. júl. 15. 14:29
6/8 anonim válasza:
Ja igen, légkondi/klíma vagy valami hideget kifújó berendezésetek van?
7/8 A kérdező kommentje:
A kocsiban használjuk csak, de mértékkel. Nem nagyon vagyok híve, ráadásul nekem fájni szokott tőle a torkom, úgyhogy tényleg csak picit vesszük igénybe. Én ki is zárnám a klímát..persze sose lehet tudni.
2010. júl. 15. 14:35
8/8 anonim válasza:
Lehet az tett be, nkünk egyszer volt ilyen gép, amibe jeget kellett pakolni és fújta ki a hideg levegőt, hát fantasztikus kötőhártya gyulladásom lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!