Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Köhögésre mit ajánlotok?

Köhögésre mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
köptetőn kívül.

2012. márc. 1. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:

orvost :)

Vegyél lándzsás útifűves vagy kakukkfüves gyógynövényes szirupot vagy cseppeket, azok jó. Gyulladáscsökkentő hatásúak. A Hustagil nekem bevált.

2012. márc. 1. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Pontosan milyen köhögés? Voltál vele orvosnál?

Ajánlom, hogy menj el egy orvoshoz, és mondd neki, hogy írjon a köhögésedre valamit (megvizsgál majd), és kérd meg, hogy köptetőt ne írjon.

Nővérem 24 éves, egyszer megkérte a dokit, hogy ne köptetőt írjon neki, rendes volt, és nem azt írt neki.

2012. márc. 1. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Lándzsás útifűs, kakukkfüves köptetőm, "szirupom" van. Ez inkább hánytató. Nem ajánlom.
2012. márc. 1. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Felforralt mézes tej...Csodákra képes és finom is:)Próbáld ki..Tényleg jó!Remélem segítettem:)
2012. márc. 1. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:

emberek. ez száraz köhögés, már totál izomlázam van a hasfalamban és idegesít :D éjszaka a legbosszantóbb.

szedtem lándzsás útifüvet, köptetőt, calcimuscot, fluimucilt, minden nap iszom teát, gőzöltem is. semmi más bajom nincs, mint a köhögés. se orrfolyás, se torokfájás, bár időnként a hangom elmegy kis időre.

5 napja tart.

orvoshoz még nem volt időm elmenni.

2012. márc. 1. 22:56
 6/7 mmT ***** válasza:
nekem is volt már ilyen pár éve. a doki felírt vm ragacsos szirupot, és attól elmúlt. (sorry, de nemtom már, h mi volt az)
2012. márc. 2. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
A lándzsás útifű nekem bevált.
2012. márc. 3. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!