Ha náthás vagy, melyiket választanád?
1: Irány shoppingolni, felvidít
2: Munkán kívül sehová nem megyek
3: Általában nem foglalkozom vele
4: Jobban felöltözöm mint szoktam
5: Sok smink, hogy ne lássa mindenki h beteg vagyok
6: Irány a kocsma, haverokkal kollégákkal vagy kolléganőkkel kalapkúra:)
Rájöttem kedves kérdező, Megvilágosodtam....
Te is bele estél ebbe az amerikai sznob filmek álomvilágába, benne maradtál :
50 első randi, dr szöszi, Hajrá Csajok,
10 dolog amit utálok benned,
hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt ,
stb....
Gondolom ,hogy egy irodaház legfelső emeletén dolgozol , van egy cuki csivavád, és rózsaszínű cabrióval furikázol. Szóval ha náthás vagyok megnézek egy ilyen filmet , utána kiteszem Gyakori kérdésekre a sok sznob hülye kérdést!! Most pedig megyek hányok egy rózsaszínűt , hátha Versace illata lesz....
Nagyszerű, épp náthás vagyok (vagyis pár órája folyik az orrom és tüsszögök)!
"1: Irány shoppingolni, felvidít " Nem vagyok már elég rosszul? Engem ez nem vidít fel, nyűg számomra (még akkor is, ha magamnak veszek valami cipőt vagy ruhát).
"2: Munkán kívül sehová nem megyek " Így se nagyon megyek máshová. Betegen pedig igyekszem lemondani a kisebb dolgokat, pl. ebéd egy baráttal. Hiszen ezek általában nem sürgősek, találkozhatunk máskor is.
"3: Általában nem foglalkozom vele " Csak akkor nem foglalkozom vele, ha komoly allergia-roham tör rám, amikor napi 400-500 zsebkendő fogy és jobban járnék, ha kis vödröt tennék a fejem (orrom) alá. Ilyenkor sokszor csak leterítek egy törölközőt a párnámra és próbálok aludni. Úgy értve nem foglalkozom a dologgal, hogy nem törölgetem már percenként az orrom, mert felesleges, mintha víz folyna belőle...
"4: Jobban felöltözöm mint szoktam " Sajnos még zoknit sem szeretek viselni, így az áramszolgáltató nagy örömére inkább feljebb veszem a fűtést. Csak akkor öltözöm be, ha felfáztam vagy átfagytam egész nap és meg akarom előzni a betegséget.
"5: Sok smink, hogy ne lássa mindenki h beteg vagyok " Szerintem rajtam az nem segítene... Különben is a sok orrtörölgetéstől lejön a legprofibb alapozó is és idétlenül néz ki az ember.
"6: Irány a kocsma, haverokkal kollégákkal vagy kolléganőkkel kalapkúra:)" Nem az én "stílusom".
Tehát 7, próbálom elviselni, ha szükséges beveszek pár gyógyszert, és igyekszem ilyen könnyebb dolgokat csinálni csak pl. itt vagyok egy kicsit, vagy tv-z nézek vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!