Melyiket választanád a két opció közül?
adott egy nem túl jó kapcsolat, legalábbis számomra. nem kapok szeretetet úgy érzem már egyáltalán. tehát 1. számomra sok vívódással járó kapcsolatot megtartani a szex miatt + néha elmenni ide oda vagy 2. nincs szex, nincs néha eljárkálás, szakítás és ezzel együtt egyedüllét.
eszem szerint a 2., de nem tudok egyedül lenni úgy érzem szükségem van valakire.
Szia!
Ugyanebben a helyzetben voltam...képtelen voltam szakítani, úgy éreztem, szükségem van Rá, holott nagyon boldogtalan voltam. Aztán addig vívódtam, amíg ő csalt meg engem...
Rájöttem, hogy lépnem kellett volna, és akkor emelt fővel köszöntünk volna el egymástól, így viszont megaláztak.
Azt javaslom szakíts, mert ki fogsz készülni előbb-utóbb.
Hagyj magadnak egy kis időt, és aztán ismerkedj, járj el otthonról barátnőkkel, és biztos fogsz egy olyan fiúval találkozni, aki megadja azt, amire vágysz.
22L
Én is amellett vagyok, hogy egy rossz kapcsolatnál jobb az, ha nincs kapcsolat.
Miért nem tudsz egyedül lenni? Nincsenek barátaid? Nem érdekel semmi? Nem tudod eltölteni az idődet semmivel? Azért ezt nem hiszem. Iratkozz be egy nyelvtanfolyamra, az hasznos, ott meg is ismerkedsz emberekkel és az idődet is lefoglalja. De ha nem, akkor biztosan találsz valami olyat, ami érdekel és szívesen foglalkozol vele. Nem csak kapcsolatból és szexből áll ám az élet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!