Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A (tartós) munkanélküliség...

A (tartós) munkanélküliség egészséges?

Figyelt kérdés
Eladtam a kocsimat és nagyokat sétálok nem tespedek, nem szívok drogot, nem részegedek le (nincs rá pénzem), nem idegeskedek sokat, és tai chi gyakorlatokat nézek a YouTube on mert nincs jobb dolgom...Eljárok horgászni a szép természetbe...

2012. febr. 13. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem nem jó..mert betegség miatt nem tudok dolgozni.
2012. febr. 23. 10:00
 12/17 anonim válasza:
23 Éves nő vagyok és munkanélküli. Be fogok dilizni ha nem találok munkát nem bírom már!! Ahol élek hatalmas ipari park van mindenhova be van adva az önéletrajzom és semmi sem történik. Szar a helyzet nagyon... A munkanélküliségből nem lehet a legtöbbet még hogy legtöbbet semmit sem lehet kihozni belőle. Nincs pénz erre nincs pénz arra. Nagyon válogathatnak a munkáltatók ezt pedig nem szabadna engedni nekik.
2012. febr. 28. 09:58
 13/17 A kérdező kommentje:
És miért nem választanak ki téged? Nem beszélsz nyelvet?
2012. febr. 29. 08:09
 14/17 anonim válasza:
sajnos nyelvet nem beszélek.
2012. márc. 6. 18:38
 15/17 A kérdező kommentje:
Az Excelt tudod kezelni?
2012. márc. 7. 08:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem kell nélkülöznöd és találsz számodra megfelelő aktivitást akkor bizony egészséges.:)
2013. nov. 10. 11:46
 17/17 A kérdező kommentje:
HaHaHahaha!!!
2013. nov. 10. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!