Más országokban hány naponta fürdenek (alul olvasd a magyarázatot)?
Több nyugati országban is azt tapasztaltam, hogy 2-3 naponta fürdenek, van, ahol csak hetente. Anélkül, hogy minősíteném ezt a dolgot, kíváncsi vagyok, hogy nektek mik a tapasztalataitok. A kérdés elsősorban olyanokhoz szól, akik külföldön élnek/éltek, vagy több ideig voltak kint. Kérek nevezd meg az országot, és mondd el a tapasztalataidat! Köszi.
(Bónusz kérdés: szerinted a fürdés gyakorisága abban az országban jár valamilyen egészségügyi következménnyel?)
Bajororszagban lakom, es en is eszrevettem ezt a szokast, h nem minden nap furdenek az emberek. Vigyaztam egy kislanyra regebben, akkor lehetett kb. fel eves. Eszrevettem, h naprol napra egyre piszkosabb szegeny, mintha nem furdetnek meg. A fule is koszos volt, es nem volt baba illata a gyerkocnek, hanem savanyu szaga volt :(
A masik peldam szinten egy kislany, egy masik csaladbol, 5 eves. Sztem heti kb 1-szer 2-szer furdetik szegenyt, meg nyaron is.
(Hozzateszem, h inteligens, tehetos csaladokrol beszelek)
Ezen kivul meg azt vettem eszre, h ok pl egy bluzt/inget/felsot tobb napig hordanak. Ja, es kezet sem igazan mosnak etkezes elott. Fura.
Sztem ok inkabb kornyezettudatosnak mondjak magukat. Engem zavarna, ha nem furodhetnek/tusolhanek minden nap. Es kb 3* annyit is mosok, mint ok. (Pedig nem pazarolunk mi sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!