Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Úristen nagy megijedtem! Ez...

Úristen nagy megijedtem! Ez mi lehet? Tegnap este alvás közben felébredtem és kimentem.

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel felébredtem mert fájta hasam. Szinte kilökődtem az ágyból és imbolyogva mentem le a wc-re. A wc-n ülve nem tudtam pontosan hogy hol vagyok. Azt hittem hogy van fülhalgató a fülemben és zenét hallgatok. Vagyis hogy lehet hogy az ébredés előtt ezzel kapcs álmodtam és nem tudtam h. most tényleg így van e. Tehát olyan félálomszerű állapotban voltam és így ahogy végeztema wc-n nagyon ijedt voltam és gyorsan mentem az ágyba. De nem bírtam elaludni mert vagy 10 percig még nem tudtam hol vagyok. Megnéztem az órát és 2 fele volt. Aztán sikerült elaludnom és 4- meg 6 fele is wc-ztem mert hasmenésem volt. De akkor már "tiszta" volt a tudatállapotom. Azóta ezen filózom h. mi lehetett eza 10-15 perc..... Mondjuk a suliban elég nagy stresszhatás ért, és lehet nem tudtam még kiheverni.

Hopsz látom elég hosszú lett, de aki tud az segítsen!!! 17/f

2012. febr. 4. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a stressz hatására történt. Velem is történt már hasonló. Én aludtam éjszaka és hirtelen felakartam kelni és nem tudtam megmozdulni. Mint aki lebénult, nem tudtam beszélni hiába akartam és nem tudtam megmozdulni sem. Kétszer fordult ez elő velem és egy- két percnél nem tartott tovább.
2012. febr. 4. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez pontosan az volt, amit írtál: félálom.
2012. febr. 5. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!