Hogyan tudom tágítani a húgyhólyagomat? Vicces vagy nem, de másfél óránál többet nem tudok kibírni WC nélkül ) :
Tisztelt Kérdező !
Aki az intim tornát ajánlotta saját tapasztalatból beszélek, mert én is kipróbáltam és nekem segített.Ha részletek érdeklik, akkor a www.bozsevendeghaz.5mp.eu részen elérhet...Szívesen segítek...
Itt egy link a működésről [link]
A rendellenességnek utána kell járni, de alig feltűnő idegfeszültség, vagy megfázottság is okoz hasonló tüneteket.A vizeletrendszer népi tapasztalat szerint 5 sörig kontrollálható.
Ha hólyagsérved van (orvos diagnosztizálja!), akkor ez a megoldás:
A teljes kezelést végig csináltam, a műtétet is elkerültem vele, tünetmentes vagyok!
A kezelést 3 módszer együttes alkalmazása alkotja, de sajnos csak 2 (!) orvos foglalkozik vele az országban.
a legalsó hsz-t olvasd végig, de több fórumra megírta ez a betegtársam (Macibaba) a történetét, én is így jutottam el a megoldáshoz!
Ti nem értitek??? Nem orvoshoz akar menni,nem vérvételre, hogy cukros-e,vagy sérve van,vagy nyomja-e valami,vagy hogy kiderítsék!!! Hanem tágítani akarja!!!
Ehhez adjatok tanácsot,ne orvoshoz küldjétek!!!!
Azt nem tudom. De azt sejtem, olyan helyen melózol ahol ritkán, vagy csak kb 2 óránként szabad kimenni wc - re.
Azt is gondolom, e.ü probléma nincs.
Valaki írta : reggel és este megy csak pisilni. Szomorúú.
Napi legalább 1,5 - 2 liter folyadék kellene. 15 testsúlykg / litert ajánlanak.
És ha iszunk, pisilni kell. Hiszen a vese az működik.
És ami jól működik, nem kellene elrontani. Tudtommal nem gépek vagyunk.
( még ha annak is tekintenek, hús és vér vagyunk. máskülönben nem tudom hogy írnánk itt? )
Ha valakit érdekel az intim torna és az egészség megőrző tippek, akkor ...
www.bozsevendeghaz.5mp.eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!