Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fájhat az epém ha...

Mitől fájhat az epém ha másfél éve eltávolították a követ és a hólyagot is?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a műtét után kb. 2 évig fájdogált, hiába nem táplálkoztam fűszeresen, zsírosan. Általában akkor, ha kicsit megszaladt az étkezésem. Érzésben hasonló volt az epegörcsöt megelőző fájdalomhoz, de sosem görcsöltem be. 13 éve műtöttek, nincs problémám az epémmel, fűszeresnél, zsírosabbnál máiog bejelez. Viszont hallottam olyat, hogy van, akinél a műtét ellenére az epevezetőben is alakult ki kő, úgyhogy erre talán érdemes odafigyelni.
2012. jan. 1. 12:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2012. jan. 1. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
az írásodból itélve a gyomorsav okozza a problémád. sajna 40 évig ebben szenvedtem míg egy Adjunktus DrÚr ( 1992 )javasolta a " CONTROLOC 40mg " gyógyszert(akkortályt szakorvosi javaslatra lehetett kiváltani - most már aháziorvos is felírhatja és az ára is 18.000Ft-ról lecsökkent 1426Ft-ra ) - és panaszmentes vagyok. kezdetben naponta kellett szedni,most már két-három havonta 1 szem ha úgyérzem .érdeklődj utána - több mint kétszáz betegtársamon segítettem vele. BUÉK.
2012. jan. 1. 23:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Szedtem de nem sokat ért ! Viszont igazad van ,mert refluxom van csak azt ne gondoltam volna ,hogy még így is összefügghet (műtét ) után is az állapot ! Az utolsó gyomortükrözésem után tavaly Januárban azt mondta az orvos ,hogy idegalapon vannak a tüneteim ! Ez most is lehet így ..sajnos ! Próbálok koplalni de nem tudom mi csökkenthetné a savamat ... Gyógyszert nem szívesen szednék ,mert gyermeket szeretnénk !
2012. jan. 2. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!