Milyen vitamint ajánlatok?
Gyakran érzem fáradtnak magam. pedig minden nap alszok 8-9-akár 10 órát. pl lefekszek éjfélkor felkelek 9 kor és délután újból aludni szeretnék, fáradtnak érzem magam. Nem szeretnék rászokni az energiaitalokra, sem a kávéra. Zöld teát szoktam inni. Heti kétszer sportolok is. Viszonylag egészségesen étkezem, minden nap eszek vmilyen zöldséget, gyümölcsöt, reggeleket tejtermékekkel kezdem.
Milyen vitamint szedjek h éberebbnek érezzem magam, ne álmosodjak el napközben?
Szeretném ha márkát is írnátok!
C vitamin:)
Amúgy patikában érdeklődj szerintem, manapság elég sokféle vitaminkeveréket lehet kapni:) Ha nem martokszámra eszed őket, biztosan nem árt:)
Olyan multivitamint vegyél, amiben nagyon sokféle vitamin van, így valamelyik biztosan hatni fog :) Ezek az olcsó DM-es, Tesco gazdaságos multivitaminok nem sokat érnek, egy 90 darabos kiszerelésre rá kell áldozni 4-5 ezer Ft-ot. Ezt napi 2-3x kell szedni...
De a vitaminok megvannak a zöldségekben, gyümölcsökben is. Én egy turmixot szoktam magamnak minden reggel csinálni, amibe minél több féle gyümölcsöt, zöldséget teszek (pl. répa, alma, banán, kivi, sárgadinnye, barack). E mellé zabkását szoktam enni, nagyon szeretem és rengeteg vitamin, rost van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!