Fáradékony, türelmetlen vagyok, mindent elhagyok és elfelejtek. Milyen vitamint szedjek?
Figyelt kérdés
Pihenni nincs időm, mert a kisfiam most lépett a mozgékony, pakolós korszakába, és pont ezért szeretném, ha nem lennék ilyen rossz passzban. A szemem alatt sötét árkok, folyton kimerült vagyok, és egyre több minden esik ki a fejemből. Tudtok nekem valami tanácsot adni? Hátha lenne valami vitaminkészítmény vagy hasonló, ami segítene. Köszönöm előre is!2011. nov. 7. 20:50
3/9 A kérdező kommentje:
Sanszos mindkettő... KÖSZÖNÖM!!!
2011. nov. 7. 20:58
4/9 anonim válasza:
Szia, ne haragudj nem szeretnélek íjesztgetni, de tény hogy gyermekes anyuka vagy. Ezek már komolyabbnak tűnnek mint sem hogy vitamenint szedj rá. Rezidens vagyok, és tippelek 1-2 betegségre amid lehet, most nem szeretném taglalni. Ha megfogadod a tanácsom vizsgáltasd ki magad, a gyerekedért. További szép napot. És ha megfogadod írd le kérlek mi történt.
5/9 anonim válasza:
Azért ne ess kétségbe, van egy olyan "tünetegyüttes", hogy rezidens betegség: amiről éppen tanulnak, annak a tüneteit felfedezik (magukon, vagy máson).
Tény, hogy gyermekes anyuka vagy, tehát lehetsz baromi fáradt. :)))
Ha más tüneted is van, menj dokihoz, de egyébként pihend ki magad (amennyire tudod), szedj vitamint, és no para! :)
6/9 anonim válasza:
sztem se kell aggódnod, biztos hogy semmi komoly bajod nincs.
Rezidens "betegség" meg tényleg létezik:)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én is úgy gondolom, hogy csak valami vitaminhiány lehet. Kicsit szétszórt és fáradékony vagyok, de nem csoda: mindig úgy néz ki minden itthon, mintha bomba robbant volna, és mindemellett folyton a kisfiam mögött kell "őriznem és védenem". Biztosan ez merít ki, de korábban vashiányos voltam, és a magnézium sem fog ártani. Ha ez nem segít, megyek orvoshoz, de tényleg remélem, hogy csak erről van szó...
2011. nov. 7. 21:22
8/9 anonim válasza:
Szia, mi történt azóta?
Mostanában velem is ez van, állandóan fáradt vagyok, ha valamit mondanak, két perc múlva elfelejtem....stb.
Milyen vitamint szedtél rá (már ha csak azt szedtél rá)?
15l
9/9 anonim válasza:
Szia! Ez engem is erdekelne, mi a helyzet most? Illetve milyen betegsegek johetnek szoba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!