Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Akarjátok tudni mennyire...

Akarjátok tudni mennyire szeretném már hogy szép legyen a bőröm? Mit csináljak, már megőrülök?

Figyelt kérdés

akne,pattanás,mitteszere mindenszar így egybe vegyítve, megjártam már pár dokit

inkább ne akarjátok, mert már "nagyon nagyon nagyon" és ezt írhatnám még 50 évig

most szedek lenkei b vitamin komplexet(1 hete), azelőtt 2 és fél hónap homeopátia de nem javított semmit.

és amikor feleszmélek hogy nekem milyen is az arcbőröm nem is értem hogy azelőtt hogy tudtam vidám lenni, mert amikor megfeletkezem róla egész jó. de amint eszembe jut. fájdalmasan szar

roaccutan, hát lehet az lesz mert már kikészülök, de az meg a szervezetemnek nem tenne jót

18f

2012. jan. 22. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy év izotretinoinkezelés (napi min. 1x20 mg) szigorú bőrgyógyászati és vérlipid-/májfunkciókontroll mellett. A többi megoldás reverzíbilis vagy szimplán nem hat.
2012. jan. 23. 01:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Próbáltad már,hogy elhagyod a cukrot,fehér lisztet? sokat segít! Egyébként énis ezzel kinlódok már 17éves korom óta most 22 vagyok és kvaszar érzés,bár nincs mostmár sok csak egy pár de az is idegesítő!
2012. jan. 23. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
A szénhidrátok elhagyása valóban segíthet.Én egy hónapig probiotikumot szedtem és szép lett a bőröm (nem tudom, hogy attól-e), most újra elkezdem szedni és kiderül, hogy valóban az segített.
2012. jan. 23. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nézesd meg magad nemigondozóban, nekem nemibetegségtől (uszodai fertőzés, nem volt párom akkor) lett tele a fejem, de a gyógyszertől elmúlt. Ismerem az érzést, amit leírtál. De ha depressziós vagy miatta, az sokat ront a helyzeten. egyébként meg nem szabad napi 1-nél többször arcot mosni!!!
2012. jan. 25. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!