Akarjátok tudni mennyire szeretném már hogy szép legyen a bőröm? Mit csináljak, már megőrülök?
akne,pattanás,mitteszere mindenszar így egybe vegyítve, megjártam már pár dokit
inkább ne akarjátok, mert már "nagyon nagyon nagyon" és ezt írhatnám még 50 évig
most szedek lenkei b vitamin komplexet(1 hete), azelőtt 2 és fél hónap homeopátia de nem javított semmit.
és amikor feleszmélek hogy nekem milyen is az arcbőröm nem is értem hogy azelőtt hogy tudtam vidám lenni, mert amikor megfeletkezem róla egész jó. de amint eszembe jut. fájdalmasan szar
roaccutan, hát lehet az lesz mert már kikészülök, de az meg a szervezetemnek nem tenne jót
18f
Próbálj naponta 3-szor arcot mosni.Reggel,este meg nap közbe valamikor.Lehet hülyeséget mondok,és lehet nem tesz jót az arcbőrnek,de én tengeri fürdősóval szoktam megmosni,és nekem bevált(Rossmann-ba kb.400 ft) Én is próbáltam mindenféle arcra való kenceficét,de csak ez segített.Azt hittem tinikorom után elmúlik a sok pattanás,de még mos is előjön egy-egy,meg mitesszerek,meg mindenféle átokcsapás.Végső esetben ott az IPL-villanófényes kezelés.Hallottál már róla?
22/L
valszeg ebből roaccutan lesz:\
2. milyen ez a villanofényes dolog pontosan?
az orvosok adnak egy jó külsőleg kenőcsöt azt annyi, voltam már ételallergia, vagy ételintollerancia teszten nemtudom, 20000 ft volt de semmi :S
ez most egy jónak kicseszés remélem valaki örül ha már én nem élvezem :D:D:D:D xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!