Mit tegyek? Péntek óta folyton ideges vagyok bővebben lent.
Figyelt kérdés
Péntek este neki álltam tanulni eléggé felidegeltem magam,hogy nem tudom pedig tudom,csak mikor eszembe jut a tanulás a szívemet kb mintha szorongatnák.péntek/szombat,szombat/péntek éjjel nem tudtam normálisan aludni.Össze vissza minden félét álmodtam,volt osztálytársakról,stb(nem rémálmok,csak össze visszaságok,gondolom attól van hogy idegesen alszom el.)kb éjjelente 1-2szer fel is ébredek rá,stb.Nem vagyok depressziós,szeretek társaságban lenni,nincs öngyilkossági gondolatom,stb.Mitől van ez,mit tegyek?Hiába próbálok 2 napja lenyugodni nem tudok...Mit tegyek hogy lenyugodjak?2012. jan. 22. 11:16
1/2 A kérdező kommentje:
jó lenne lenyugodni mert jövő 7e is 3 doga,és nagyon remek lesz ha addig még iylen ideg leszek,és ammiatt nem sikerülnek...Amit próbáltam...hiába próbálok nem gondolni a tanulásra,akkor se tudok lenyugodni,valahogy mindig rám 2erőlteti magát a gondolat":S
2012. jan. 22. 11:19
2/2 anonim válasza:
próbálj relaxálni, vagy menj el futni. Stresszes vagy és ezt kellene orvosolni. Nekem ilyenkor a legjobban az segít. hogy kimegyek játszani a kutyámmal, vagy futok, vagy úszok, de ez költséges ezért marad a futás és kutyázás...aami még jó az a dreamax tabletta és a velariana tabletta természetes macskagyökér és allazít, patikákban nagyon olcsón juthatsz hozzá max egy 1000es de inkább lazulj, ilyesmi. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!