Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek? Péntek óta folyton...

Mit tegyek? Péntek óta folyton ideges vagyok bővebben lent.

Figyelt kérdés
Péntek este neki álltam tanulni eléggé felidegeltem magam,hogy nem tudom pedig tudom,csak mikor eszembe jut a tanulás a szívemet kb mintha szorongatnák.péntek/szombat,szombat/péntek éjjel nem tudtam normálisan aludni.Össze vissza minden félét álmodtam,volt osztálytársakról,stb(nem rémálmok,csak össze visszaságok,gondolom attól van hogy idegesen alszom el.)kb éjjelente 1-2szer fel is ébredek rá,stb.Nem vagyok depressziós,szeretek társaságban lenni,nincs öngyilkossági gondolatom,stb.Mitől van ez,mit tegyek?Hiába próbálok 2 napja lenyugodni nem tudok...Mit tegyek hogy lenyugodjak?
2012. jan. 22. 11:16
 1/2 A kérdező kommentje:
jó lenne lenyugodni mert jövő 7e is 3 doga,és nagyon remek lesz ha addig még iylen ideg leszek,és ammiatt nem sikerülnek...Amit próbáltam...hiába próbálok nem gondolni a tanulásra,akkor se tudok lenyugodni,valahogy mindig rám 2erőlteti magát a gondolat":S
2012. jan. 22. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
próbálj relaxálni, vagy menj el futni. Stresszes vagy és ezt kellene orvosolni. Nekem ilyenkor a legjobban az segít. hogy kimegyek játszani a kutyámmal, vagy futok, vagy úszok, de ez költséges ezért marad a futás és kutyázás...aami még jó az a dreamax tabletta és a velariana tabletta természetes macskagyökér és allazít, patikákban nagyon olcsón juthatsz hozzá max egy 1000es de inkább lazulj, ilyesmi. Kitartás!
2012. jan. 25. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!