Mit lehet az ellen tenni, ha folyton remeg a kezem, és amikor ideges vagyok akkor pedig mindenem egyszerre reszket, és úgy tűnik mintha félnék. Tök gáz! Ez már baj?
Szerintem ez egy szorongásos zavar kezdete. Az Én pánikbetegségem pl. pont így kezdődött. Azt tanácsolom minél előbb keress egy szakembert, mert minél tovább halasztod a kezelést, annál jobban rögzülnek a tünetek és sokkal nehezebb lesz kigyógyulni (sajnos velem mis így volt).
+
A végtagok remegése lehet, súlyosabb neurológiai betegség tünete is, úgyhogy mindenképp vizsgáltasd ki.
Ha mindig remeg a kezed, azzal tényleg érdemes orvoshoz fordulni, komoly lehet a baj.
Amikor nagyon ideges vagyok - pl. bunyóközeli állapot - akkor hirtelen kerül sok adrenalin a vérbe és ez okozhat apró izomösszehúzódásokat ---> remegést.
Vegyél mély lélegzetet, az csökkentheti a remegést.
Pl. a remegés, izomrángások (tickek) stb... az esetek nagy részében magas belső feszültség, stressz, kimerültség hatására jönnek létre.
Az én véleményem szerint is fordulj pszichiáterhez, a szorongás nagyon jól kezelhető, és a legtöbb esetben egész jó szintre fel lehet az egyént hozni, úgyhogy aggodalomra semmi ok.
Jah, és ha cikinek érzed a remegésed, azzal az alapszrongást még felerősíted, hogy te jó ég, csak észre ne vegyék rajtam.
Lehet, hogy pánik, de azért én 100%-ig biztosan nem mondanám, max. csak azt, hogy a szorongás valamely fajtája lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!