Miért van az, hogy akármikor lefekszek aludni, nem tudok elaludni?
Figyelt kérdés
10 kor már lefekszem, hogy el tudjak aludni, ki tudjam pihenni magam, erre hajnali 3 ig forgolódok és már 6kor kelek
pl még volt hogy 2 órát aludtam émelyegtem is másnap. hazajöttem a suliból próbáltam aludni, de nem ment. Mondom jó akkor majd este, és ugyanúgy... nem tudok elaludni. Pedig szellőztetek előtte minden. nem értem miért van ez..
2012. jan. 5. 20:27
1/6 anonim válasza:
egyszerű, mert nem vagy álmos. Nekem most megfordult a napirendem. Éjszaka 1 ig fent vagyok alszok kb 5 órát mert 6 előtt kelek, megyek dolgozni fél7re, fél 2kor végzek, hazaérek alszok kicsit aztán főzök vagy ezt azt csinálok. Nekem így bőven elég.
2/6 A kérdező kommentje:
de én még délután sem alszok, de 3 órákat alszom csak..
2012. jan. 6. 00:58
3/6 anonim válasza:
Sportolj valamit, vagy csinálj bármit ami lefáraszt, nézz tévét elalvás előtt vagy olvass valami könyvet.
4/6 A kérdező kommentje:
tv-t nézek és olvasni is szoktam előtte.
2012. jan. 11. 18:20
5/6 anonim válasza:
Keményen mozogj, edzés, futás, sport, csak csinálj végig egy másfél órás aktív tornagyakorlatot, és nem lesz gond az alvással.
6/6 anonim válasza:
Nem! Nem! Es nem ,az osszes valasz rossz ! Azert nem tudsz aludni mert rossz helyen van az agyad ! Tedd at mashova es maglatod fogsz tudni aludni meg hozza,nagyon jol en honapokig kuszkodtem ezzel es mar nincs semmi bajom hogy mashova tetem az,agyat ! A vizvonal is rossz helyen van es az alvasi csakraid sem tudnak rendesen,aramolni azert az agyad helyet kell megvaltoztatnod ! Udv : Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!