Szobatársamtól nem tudok aludni, mit tegyek?
Egyetemi koliban vagyunk. Mivel suli mellett még dolgozom is, eléggé fáradt szokok lenni. De szobatársamnak mindig 2 órával hamarabb csörög telefonja, mert neki kell annyi ,,tollászkodás a tükörnél". Én még igényelném az alvást. De sajna soha nem tudok ilyenkor visszaauludni.
Mondtam neki, de nem érdekli, telefonja meg ősrégi, nem lehet rezgőre venni csörgésnél. Hogy tudnám magam kipihenni? én suli előtt 40-45 percel szoktam csak kelni, és nagyon számitt az majdnem másfél ora amit ,,elvesz,, tőlem.
Füldugó.
Ha én álmos vagyok, akkor mellett azt csinálnak, amit akarnak, alszom.
Ha olyan rossz a telója, karácsonyra vegyél neki egy hiper szuper ébresztőórát, ami téged nem kelt fel. Vagy tegyél a fejedre párnát, nekem ez bevált :D simán vissza tudtam úgy aludni.
Bocs, de elég gáznak találom, ha valakinek 2 ÓRA kell a készülődéshez. Nem hiszem el, hogy egy egyetemistának miért van szüksége ennyi időre... én a helyedben lennék, már biztos, hogy összevesztem volna vele. Átérzem a helyzeted, én is kolis voltam, és ez az egyik, amit képtelen voltam mindig is tolerálni. Egy jó alvásnál mindennél fontosabb! Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!