Mit tegyek, ha ilyen rosszul alszok?
Suli miatt stresszelek, mostanában minden összejött. Amíg szünet volt, tök nyugodtan tudtam aludni. Az előző éjjelem szörnyű volt... Elaludtam 11 körül, fél 1-kor, fél 3-kor felkeltem, de visszaaludtam. Viszont fél 5-kor már képtelen voltam visszaaludni, pedig aludhattam volna ma még 2 órát...
És ez megy majdnem minden este. Vagy nagyon sokáig tart elaludni (10-kor már lefekszek), vagy 1-2 óránként felkelek és 4 - fél 5-től fent vagyok.
Mit tegyek? Citromfű tea, valeriana sem segített. Sportolok is, tehát tényleg igazán álmos vagyok már este 7-kor, csak rengeteg dolgom, 10-kor tudok csak lefeküdni... (így is sok mindent elhanyagolok:( )
Ja és kiszellőztetek este, mert még kevésbé tudok aludni ha nem szellőztetek. Az ágyam kényelmes, hát még a párnám.. :) Szellemileg is fáradt vagyok..
Olyan jó lenne ha elaludnék 10-kor, kelnék fél 6-kor kipihenten, tudnék figyelni, nem lennék egész nap egy roncs
1. Suliban a problémákat megoldani
2. Nyugodtan aludni.
Kb. ez a menete :-)
Nem értem, ha sportolsz, akkor nyilván kell futnod is, de otthon nem szabad? 100 kilósan is lehet kocogni...
De mindegy, a te dolgod, kérdeztél, válaszoltam, ha kipróbálod, jó, ha nem, nekem úgy is jó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!