A térdem fáj. Vélemény? (többi lent)
Figyelt kérdés
kb. 2 hónapja fáj az egyik térdem. a szüleim nem vették komolyan... de kb. 2 hete észrevette anyukám,hogy fel van dagadva és nekem is egyre jobban fájt. kértünk időpontot ortopédiára,de csak egy hónap múlvára van,csak akkor fogadnak,ha már nem tudsz járni... nem tudok guggolni, anyukámnak is volt hasonló gondja,de azt mondta,hogy annyira nem lehet ezt gyógyítani. Lehet,hogy ez öröklősött? Segítsetek!!!2012. jan. 3. 01:17
11/11 anonim válasza:
Szerintem ez a gép azért nem jó, mert nem tehermentesíti a térdet. A bicklizést azért ajánlják, mert ott ugye ülsz, és nincs súly a térdeden miközben erősödik. Nekem legalábbis azt mondta a doki, hogy mindenképpen tehermentesítenem kell, mert különben csak romlik az állapota a porcnak.
Ja, a 8. voltam amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!