Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől görcsölhet be a jobb...

Mitől görcsölhet be a jobb térdem éjszakánként?

Figyelt kérdés
Ez fokozatosan alakult ki, egyre sűrűbben jelentkezik. Sajnos sűrűn felébredek egy éjszaka és ahányszor megébredek, mozdítom a jobb lábam és a térdembe nagyon erős fájdalom hasít. Nyújtott lábbal olyan, mintha a térdkalácsom alatt fájna, de ha behajlítom és megnyomom a térdkalács alatti puha részt, (ízület?) ott érzem a fájdalmat. Van valami tippetek? Szerintetek van olyan, hogy az ízület megfázik? Éjszaka eléggé hideg szobában alszunk és gyakran arra ébredek egy hülye alvási póz miatt, hogy a jobb térdem kilóg a takaró alól és hideg, mint a jég. Lehet köze hozzá, vagy más? Tudom, ilyenkor sokan arra gondolnak, hogy a hülye miért nem megy inkább orvoshoz, miért itt kérdezősködik, de sajnos van más problémám is, amivel hiába mentem el, semmit nem csinálnak, sokszor csalódtam már és csak az időm ment el vele. Tudom, hogy sokszor nincs komoly baj,csak az ember nem figyel erre vagy arra, az orvosok meg csak irkálják fel a gyógyszert ha kell, ha nem. Most már nap közben is fáj néha, főleg, mikor megpihen.
2011. dec. 16. 14:55
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Nekem is volt már ilyen problémám, vagyis nekem nem a térdkalácsom, hanem a vádlim görcsölt be. Arra ébredtem éjszaka, hogy görcsöl és nagyon fáj. nem tudom mitől lehetett ez, de mostanában már nincs ilyen problémám szerencsére. Mondták a szüleim, hogy kálcium -hiány stb...hát én nem tudom...aki tudja, az írja meg, pls! :)

2011. dec. 16. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Én úgy tudom és többen is azt állítják, hogy a vádli görcsöt magnéziumhiány okozza. (vagy általában az izomgörcsöt? Nem tudom)Nekem inkább az ízület fáj.
2011. dec. 17. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!