Babám 4 hónapos. Eddig is éjszakánként felkelt 2x,3x. De most már 2 hete fél, max. Másfél óránként felkel, és nem alszik vissza a cumival. Már nagyon kimerült vagyok. Vannak javaslataitok, hogy mit tudnánk csinálni, hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 11:11
1/5 anonim válasza:
szia sajnos nincs 100%-os tipp, lehet hogy az időt érzi, az én babócáim is rosszak, éjjel is felkelnek, pedig ők már nagyobbak, 4 és 3 évesek.
2/5 anonim válasza:
Sokmindent ki kell próbálni,bújjatok össze hátha te is tudsz így aludni éjjel ráérsz később leszoktatni ha nagyobb lesz,és megérik az egyedül elalváshoz. Rakjad cicire minél többször,ha nincs tejed akkor is...
3/5 anonim válasza:
Nos, lehet, hogy éhes. Nálunk ez volt a baj. Kb négy hónaposan. Szoptatod?
4/5 anonim válasza:
enyém is 4 hós,jó alvó,de néha ő is megérzi az időt.Ha netán felébred,én ugy szoktam vissza altatni,hogy simizem a hasát lassan és halkan mondom neki,hogy ssssssssssssss,remélem érted:-)10 perc és alszik is.Próbáld ki,talán beválik.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nálunk is ez a helyzet, de itt már több mint egy hónapja. Amikor nem tudom visszaaltatni a kiságyában, akkor odaveszem magam mellé, jó szorosan odabújik. Nem tudom, mi neki a bánata, talán fázik vagy hiányzom neki. Próbáld esetleg te is ki, hogy odaveszed egy kis időre 2 szopi/tápszer között. Egyébként a védőnőm azt javasolta, minden alkalommal szoptassam meg. Óránként ez kissé badarságnak tűnik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!