A bal mellemből éjszakánként jön egy kicsi sárgás-fehéres előtej. Ugye a jobb is rendben van, bár nem jön belőle?
Már másfél hete szinte minden éjjel több-kevesebb előtej jön a bal mellemből éjjel, de a jobból eddig semmi. Ugye az is "megfelelően fog működni"?
29 h 3 n-os kismama
Nyugi, az is megfelelően fog működni. :)
A szoptatás alatt sem fog cseppre pontosan ugyanannyi folydogálni belőle.
Nekem is pont a bal mellemből folyik, bár nekem egész nap és mert én már szoptatok. Gyakrabban kell melltartóbetétet cseréljek a bal oldalon.
De persze ez nem azt jelenti, hogy balból jobban lakna mint a jobból, ugyanannyit tud enni, mert ugye annyi termelődik, amennyi az igénye. Szóval nyugi! ;)
Ne aggódj, nem gond! Nekem már a 18.héttől jön az előtejem, főleg éjjel és általában a bal mellemből. A jobb mellemből az elején nem jött semmi, úgy a 24.héttől már abből is jön, de sokkal kevesebb mint a másikból. A szoptatást ez egyáltalán nem fogja majd befolyásolni!
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!