Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Több évnyi Cataflam szedéstől...

Több évnyi Cataflam szedéstől miben károsodhat a szervezetem? Évekig mikor megvolt 3-4 napig napi 7 szemeket szedtem be. Milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A máj és vesefunkciódat meg kéne nézetni: a fájdalomcsillapítók ilyen mennyiségben okozhatnak szervi károsodást anélkül, h' észlelnéd a tüneteket.
2009. máj. 21. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A Cataflam tönkreteszi a gyomrot, Te rengeteget szedtél, nincs gyomorpanaszod?
2009. máj. 21. 10:00
 3/4 anonim válasza:

Ha abból indulunk ki, hogy egy szem algopyrint 25 év alatt (ez nem elírás)bont le teljes mértékben a szervezet...

Én valamilyen alternatív fájdalomcsillapítót próbálnék ki a helyedben. Pl. el kellene menni egy gyógynövényboltba és ott természetes fájdalomcsillapító teát vennék, amitől még a májad és egyéb szerved sem készül ki.

2009. máj. 21. 11:01
 4/4 A kérdező kommentje:
gyomorpanasz? hát nem is tudom sokszor émelygek és olyan mintha éhes lennék pedig nem, van mikor sok a savam is.
2009. máj. 21. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!