Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Csak én vagyok most ilyen...

Csak én vagyok most ilyen depis hangulatban?

Figyelt kérdés
nagyon szürke minden olyan elzártan érzem magam a világtol! a neten pedig hogy tetszhetett nekem meg annyira egy lány hogy sirhatnékom van?? és ez még depisebb kedvre hozott most mit tegyek már a fas....om kivan szószerint 14/F
2011. dec. 24. 19:37
 1/2 anonim válasza:
igen
2011. dec. 30. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Első lépés: tedd vissza a nemiszerved, hogy ne legyen kint... Második lépés: kelj fel a géptől, és ápold a szociális életed interneten kívül. ...

Az, hogy depressziósnak érzed magad télen normális, mivel nem jut elég D-vitamín a szervezetedbe (ugyebár azt a naptól kapjuk, és télen nem süt éppenséggel annyira...), erre ellenszer az, ha a haverjaiddal lógsz, ha a lánnyal beszélsz... Szemtől szembe!, és megkérded tőle, hogy tudná-e a viszonozni a vonzalmad. Ha igen, akkor nyert ügyed van, ha nem, akkor ha sanyargatod magad, sírsz, a tusalatt kuporosz jéghideg v1zben... akkor sem fogsz neki tetszeni.. Szóval feleslegesen ne sajnáltasd magad, mindenkivel megesik néha, ha a béka segge alatt van, a lényeg abban van, ha akarsz ellene tenni akkor teszel, hogy jobban érzed magad, vagy pedig ilyen hülyeségeket írkálsz gyakorikérdésekre...

Ha nincs legjob haverod akkor itt az ideje 14 évesen, hogy legyen egy hús-vér ember barátod, akinek a "smile"-jait látod, hanem a mosolyát....

Vagy rajzolj, vagy gitározz, vagy verseket költs, írj fogalmazásokat... Tegyél olyan dolgokat, amiben jól érzed magad, és próbáld kikerülni a SZÁMÍTÓGÉPET...

2012. jan. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!