Mit csinálhatnék? Nagyon ideges természet vagyok. Nem hiszem, hogy depis volnék, egyszerűen csak leblokkol az agyam és cserben hagy. Mit tehetnék ellene?
Ha közönség előtt zongorázom melléütök, izzad a tenyerem, összeakadnak az ujjaim. Pedig otthon egyedül bármi megy, simán játtszom Beatlestől Claydermanig bármit. Gitár ugyanez. Foci: imádom, otthon a kertben elvagyok, ha már néznek, véletlen bokán rúgom magamat és elesek a saját lábamba. Órán ha kérdeznek nem szívesen válaszolok, és ha csak én tudom a választ az osztályban és tuti jó a válaszom, sőt még pluszt is kínálnak érte, akkor sem szívesen jelentkezem.
Köszi az értelmes válaszokat.
szociális fóbia
most komolyan, nem tudsz mások elött játszani mert annyira izgulsz és ezért nem sikerül
tenyérizzadás ellen:solutio antisudorica (400 ft körül van)
idegeskedés ellen: nézzél utána mi is az a szociális fóbia és ha te is azt gondolod, hogy van benne vmi akk pszichológus ha azt nem akarod, különböző nyugtató teák, stresszoldás, aromás fürdő stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!