Cicám pont a körmöm alá kapott, vérzett, lefertőtlenítettem, de már elég vörös körülötte, és fáj. Kicsit olyan, mintha ott lenne a húsom. Mit csinálhatnék vele?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 13:32
1/10 anonim válasza:
ha lefertötlenitetted az jó,egyelőre többet nem tehetsz,max este ujra kend be fertőtlenitővel és ha ugylátod ennek ellenére begyullad akkor menj el az orvoshoz
2/10 Deus88 válasza:
Azt azonnal amputálni kell :))))))
Fertötleniteni párszor és bekötni ha vérzik , és ezután se gyogyul akkor irány a doki. :)
3/10 A kérdező kommentje:
elég vörös a körmöm körül,és ha alul megnyomom az ujjbegyemet,az baromira fáj!
ha ezzel dokihoz megyek,szerintem körberöhög:)
2010. júl. 29. 15:01
4/10 A kérdező kommentje:
majdnem olyan,mint a benőtt köröm..elég undi
mire számítsak a dokinál?
2010. júl. 29. 16:32
5/10 anonim válasza:
A múltkor nekem is belekapott a macska az ujjamba. Elkezdett fájdalmasan duzzadni, ezért dokihoz mentem. Adtak egy tetanusz injekciót kifertőtlenítették a sebet és bekötözték. Nekem ott azt mondták jól tettem hogy elmentem, mert a macskakarmolás miatti fertőzés hajlamos nagyon eldurvulni. Menj vele dokihoz!
6/10 anonim válasza:
Tetanusz ELLENI injekció.Nem tetanusz, mert az lenne az igazi gáz.Igen, irány az orvos, az állatok körme alatt rengeteg baktérium található, nagyobb baj is lehet belőle, nem fognak kiröhögni.
7/10 anonim válasza:
Az ilyen sebet mihamarebb jól ki kell véreztetni, hogy tisztuljon. Ha nem jön kellö vér, akkor kinyomkodni, és kiszívni. A legvégén fertőtleníteni. Nem pedig az elején lezárni a sebet a fertőtlenítővel Ja, a vért kiköpni. Így megspórolhattál volna egy orvoslátogatást. Kisgyerekeknél is alkalmazható! Nincs mindenhol azonnal orvos!
8/10 A kérdező kommentje:
vérzett,de nagyon minimálisan...viszont a körmöm mellet mit keres vadhús? arra gondoltam,olyan,mint a benőtt köröm?
már 1 hetes,és még mindig fáj,szóval vszínű doki...elég vicces lesz:)
2010. aug. 1. 14:29
10/10 A kérdező kommentje:
írtam a neten egy dokinak és bevált,amit tanácsolt:)
2010. aug. 4. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!