Az emberek miért nem akarnak vért adni?
Alapbetegségem van. Nem jöttek rá, hogy mi. Refluxra gyanakodnak, arra szedek gyógyszert - gondolom a gyógyszerszedés alapból kizárást jelent. (Egyébként kb. 100%, hogy a fő tüneteimet nem reflux okozza, de mindegy.)
Ráadásul minden vérvételemen csillagos valamelyik vörösvértesttel kapcsolatos értékem. Ezen kívül egyéb csillagos értékeim is vannak...
Lehet, majd megpróbálom, mert talán nem jelent minden gyógyszer automatikus kizárást, meg talán ezek az eltérések se. Nem tudom...
19/L
"Pedig milyen jó dolog lehet, mindig is véradó akartam lenni, erre pont 18 évesen lettem cukorbeteg."
Ez OK, de akkor meg ne akard kritizálni a másik embert, aki más okok miatt nem akar vért adni.
Csak köszönd meg, ha kapsz.
De miért pont az kritizál, aki amúgy sem ad?
Egyébként nem tudom, honnan veszed, hogy az emberek(csak ugy általában) adhatnának vért, de nem adnak. Ez nem így van. Szerencsére megvan az a bázis, aki elegendő vért tud biztosítani a kórházak számára. Úgy hogy ha szükséged lenne rá, jutni fog neked...
Ez nem így van. Szerencsére megvan az a bázis, aki elegendő vért tud biztosítani a kórházak számára.
Ez sajnos nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!