Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tudnám az agyamban...

Hogy tudnám az agyamban helyretenni azt, hogy ha ideges vagyok, akkor ne egyek?

Figyelt kérdés
Picit talán bután hangzik a kérdés. Gyeden vagyok itthon a kisfiammal és a terhesség előtt is duci voltam, de azóta még felszedtem kilókat. Mint mindenkinek, nekem is van miért idegeskednem, aggódnom és olyankor én sajnos csak eszek és eszek.....szégyellem is magam. De amíg nem billent ki valami ebből, addig egyszerüen el sem tudok kezdeni diétázni... Ki hogyan, minek a hatására tudott elkezdeni fogyni, diétázni?
2011. dec. 17. 20:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ha ideges voltam/vagyok, kimegyek sétálok egyet. Néha csak a kapun kívül, de van, hogy 1 órát. Te, mint írtad gyesen vagy, így gondolom nem tudsz annyira szabadon mozogni. De ha csak az étel, akkor egyél sárgarépát. Az édes is, és még egészséges is. Azt rágcsálhatod.
2011. dec. 20. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!