Altatásos műtét után mindig az intenzívre visznek, vagy a saját kórtermi ágyamban ébredek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 15:46
1/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire súlyos műtéted volt.Ha nagyon,és fennáll a komoly fertőzés veszélye akkor intenzív osztályra kerül a beteg.
De például egy altatásos orrmandula műtétnél a saját kórtermi ágyban fogsz felébredni...
2/6 anonim válasza:
Engem a sérvmütétem után a saját kórházi ágyamba vittek, és nem intenzivre. Pedig kb. 10 cm-es vágás van a hasamon.
3/6 anonim válasza:
Enegm az intenziven tartottam. Szilánkra tört karral operáltak.
5/6 anonim válasza:
Jól mondják az előttem szólók,ez függ a műtét komolyságától,az altatás időtartamától(hosszától) és mélységétől,és sok más egyéb tényezőtől.Engem például a mandulaműtétem után a kórterembe vittek vissza,édesanyámat egy teljes hysterectomia (a méh és a petefészkek eltávolítása) után egy napig az intenzíven tartották,de például szervátültetetteket vagy súlyos szívműtéten átesetteket napokig,vagy akár hetekig is az intenzíven tarthatnak.
Üdv:25/L
6/6 anonim válasza:
attól is függ, hogy volt-e komplikáció a műtét alatt. ha pl leállt a szive valakinek és újra kellett éleszteni vagy nem lélegzik rendesen műtét után akkor intenzívre kerül. ha mindne rendben történt akkor kórterem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!