Bújkáló betegség, vagy mi lehet ez? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap óta hőemelkedésem van és fizikailag levert, álmos vagyok. Tegnap ennek örömére aludtam vagy 16 órát, pedig max 7-8 óra az alvásigényem.
Az gyakran előfordul, hogy úgy zajlik le nálam betegség, hogy mire előjönne erőteljesebben, ki is megy belőlem. Most is erre gyanakszom, hogy valami lappang, de nem jön ki teljes erővel (pl influenza enyhébb formája?).
A fentieken kívül más tünetem nincs, nagyon picit náthás vagyok, de nem vészesen.
Aludjak sokat és tömjem magam C-vitaminnal? Ilyen kevés, nem súlyos tünettel orvost nem tartanék fel, hiszen még egy piros torkot se tudok prezentálni.
2011. dec. 8. 13:35
1/1 anonim 

válasza:

Igen. Tedd azt, amit leírtál. Plusz sok folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!