Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 19 évesen miért ilyen össze-vi...

19 évesen miért ilyen össze-vissza a vérnyomásom?

Figyelt kérdés

Ha idegeskedem általában felugrik, Orvosnál volt, hgoy 170/100-at mértek!!!

Viszont most pl 102/56, meg ha itthon mérem, nyugiban akkor általában 110/60 körül mozog... Miért van ez?? A doki vérnyomáscsökkentőt írt fel, hiába mondtam, hogy máskor normális. Félek hogy többet ártok mint használok, ha beveszem!!??

2011. okt. 31. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem lövésem sincs, merre tovább. Irányok vannak, de ami tetszik, az reménytelen (elhelyezkedni vele). Tehát az állástalálás reménye és a szak tetszése fordított arányban áll nálam. :(

A lehető legkevesebbet kell erre gondolni szerintem, másképp jövő nyár közepéig /végéig begolyózunk.

2011. nov. 1. 11:41
 12/14 A kérdező kommentje:

hát én már MOST begolyóztam!!! !Pedig igyekszem nem gondolni rá.. De amikor mégiscsak (pl suliban folyton ezt nyomatják!!!!!!!!) akkor elkap az idegroham .. X)

Ráadásul szerintem mostanában tökmindegy, hogy mit szeretnél, Már ha egyetemre akarsz menni, mert azt úgy ellehetetlenítik, hogy szinte semmi esély nem lesz.. :(

2011. nov. 1. 11:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is előbb utóbb hisztizek, ha erről van szó...

De valahogy totál ki kell zárni, ha épp nincs.

2011. nov. 1. 11:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát sok sikert nekünk..
2011. nov. 1. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!