Ha sokat játszok videójátékokkal egyhuzamban, kellemetlen érzést érzek. Valaki segítsen! Mi lehet ez?
Régen nem volt ilyen "bajom". Akár az egész napot megállás nélkül végig tudtam játszani. De mostanában már nem megy túl jól... ha sokat játszok egyhuzamban, mostmár olyan kb. 2 óra múlva jelentkezik ilyen kellemetlen érzés, tüdőtájról (ahogy érzem most, most is ez van, azért írok, mert mostmár meg szeretném szüntetni ezt az érzést).
Mi lehet ez? Előre is köszönöm a válaszokat!
Na igen de én utánanéztem ennek a dolognak hogy aki sokat gép előtt ül annak mi baja lesz, és ilyenről nem volt szó, csak hátfájdalmakról meg SRI-ről. Szerintem valami más van a háttérben! Szerintem nincs is sok köze a játékhoz...
Most sincs például semmi bajom, pedig majdnem 4 órát játszottam egy huzamban.
Valami tipp?
Sajnos az a probléma, hogy a doktorokat utálom... :S
De egyébként már 2 napja nem éreztem úgy. Szóval nem mindig jelentkezik... szerintem valami más az oka!
... Eddig, sok éven át direkt úgy alakítottam az életemet, hogy semmivel se kelljen törődnöm... nem sok barátom van, semmi elkötelezettségem sincsen, semmi, teljesen szabad vagyok az egész napra a suli után, hétvégéken egész nap. Ez nagyon jó így nekem, csak ez a "probléma" jelentkezik néha... de már 3 napja nem volt semmi.
Még mindig semmi, srácok?
Hát nagyon köszönöm a csöppent sem hasznos válaszokat...
Nem értem miért kell ennyire lenézni meg lekezelned másokat!
Én csak tippeket akartam volna hogy mi lehet ez, dehát úgy néz ki hogy itt nem lelem meg... hát, akkor köszönöm a semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!