Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van valami módja annak hogy...

Van valami módja annak hogy nőhessek még 10-15centit?

Figyelt kérdés
157cm vagyok és 16 éves.Egyre jobban zavar, hogy szinte mindenki jóval magasabb nálam és nem is szeretem ezt a magasságot, nem érzem így jól magam.Sokszor gondolkozom rajta miért nem lehettem magas vagy átlagos magasságú és azon hogy milyen jó lenne ha..! Ha valaki tud valamilyen módon segíteni, tanácsot adni megköszönném:) (orvos, vagy hogy kihez kellene fordulnom vagy gyakorlatok.)
2011. okt. 19. 15:04
 1/8 anonim válasza:
igen, tűsarok
2011. okt. 19. 15:10
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, de attól még nem leszek magasabb csak a cipő sarka:D
2011. okt. 19. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

:D Hát kétlem hogy lenne erre megoldás, de ha ez megnyugtat, én is 156-157 körül vagyok, és soha semmilyen problémám nem volt belőle. Ugyanúgy barátkoznak velem az emberek, oké, néha megjegyzik, de ugyanúgy mosolygok rajta, mint mások. Én szeretek alacsony lenni, ettől még nem tűnök kislányosabbnak szerintem, van mellem, seggem, eddig mindenki 17-18 körül tippelt, szóval annyinak nézek ki, amennyi vagyok. :) Fiúkkal sem volt soha gond, jelenlegi párom 190 centi, de nem csinálunk belőle ügyet.

Téged miért zavar? Eleinte zavart engem is, de 16 éves koromra már nem nagyon foglalkoztatott. Úgy érzed hátráltat valamiben?

2011. okt. 19. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:
az alacsony lányok édik :) férfiként mondhatom, semmi baj ezzel a magassággal. sok lány van még kb ilyen magas.
2011. okt. 20. 18:51
 5/8 A kérdező kommentje:

hátráltat sokmindenben és nemtudom miért de egyszerűen nagyon zavar.

édik.. igen mindenki ezt mondja és ez is zavar. a kiskutyák édik szerintem.

2011. okt. 27. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne hisztizz, ha magas lennél az zavarna.
2011. okt. 27. 15:50
 7/8 Bitangjó válasza:

A Nat. Geo-n láttam egyszer egy kínai csajt ha jól emléxem aki magasabb akart lenni. Eltörték vagy elfűrészelték a sípcsontjait, telefúrták fém merevítőkkel meg minden ilyen sz*r és ezzel nyújtották meg a lábát, de ha jól emléxem max 3-4 centit lehet így nyújtani és k*rva sokáig tart, plusz sztm nem is éri meg több hónapon keresztül szenvedni 3 centiért. Javítsatok ki ha vmiben tévedtem.

Am barátnőm is olyasmi magas mint te, én 180cm körül vagyok és egyáltalán nem zavar bennünket. Az meg h "hátráltat sok mindenben" jó nagy hülyeség sztm. Mondj 3 dolgot amit nem tudsz megcsinálni mert csak 157cm vagy!!!

2011. okt. 28. 18:30
 8/8 A kérdező kommentje:

hát engem nagyon nem zavarna ha magas lennék.. vagyis normál méretű -.-

egy ok miatt nagyon bánom.. 2éve felkért egy pesti fotós hogy a képeim alapján szívesen dolgozna velem. nem kamu volt utánajártunk és nagyon jó fotós, felszerelt stúdiójuk van, de a magasságom miatt nem mentem el mert min. 168 cm kell lennem.

a másik hogy sokan mondják, hogy ha magasabb lennél... nem ezért akarok magasabb lenni hanem azért mert én IS így gondolom és ez nekem így nem jó.

a harmadik pedig az alakom.. nem hiszem hogy olyan jó alakom lenne és hiába dolgozok rajta nem szeretnék úgy kinézni mint egy 12 éves.

2011. okt. 29. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!