Szörnyen álmos vagyok, fáradt pedig pihentem eleget. Mi lehet a gond? Többször előfordult már. (többi lent)
12körül aludtam el, fél 9kor keltem, egy darabig nem voltam fáradt, aztán 12 után mintha altatót adtak volna elgyengültem, fázok, aludni akarok és a szemeim félig tudom nyitva tartani...
már volt ilyen, akkor vastablettát rágcsáltam napi 2-3 db-ot és mellé vitamint is. egy idő után megszűnt. most újból előjött, de 100x-ta fáradtabbnak érzem magam. Főzni alig bírtam.. többször lekellet ülnöm.
Nem vagyok terhes, ez biztos, és a vérnyomásom sem alacsony. 120/80 szokott lenni a szívverésem alvás után sokszor 90-100 körül van..
mindig is fáradékonyabb voltam koromhoz képest, nem is értem mi a bajom. eddig nem találtak semmit se nálam, de már nagyon zavar mert iskolába se tudtam ma menni, csak ülni tudok (vagyis azt akarok, mert nem hiszem, hogy az alvás segítene mindig..).
szerintetek mi lehet a baj? nem fáj semmim, talán hányingerem szokott lenni, de nagyon ritka, ma pl sokszor volt/van.
"pajzsmirigyem miatt az immunrendszerem tropa volt és minden fertőzést elkaptam."
Valószínű velem is ez volt én így lettem ezek után Sclerosis multiplexes :(
azt mondta, gyomorrontás... nem tudom.. én ma megint kicsit rosszul lettem lefeküdtem aludni. 2-3 órát aludtam most se vagyok túl jól. és most anyós b*szogat, hogy teregessek, mossak.
wááá. azt mondta vegyek fel pulcsit majd nem fázok az egyébként meleg lakásban. én nem tudom mi bajom de nem tetszik.
nem írtak beutalót sehova hogy pajzsmirigyem megnézzék. mondtam a dokinak, nem írt, a nővér meg azt írja meg, amit az orvos enged és eléggé lekezelő volt...
ma visszamentem reggel, hogy beutalót szeretnék ortopédiára és bunkón megkérdezi (külön kijött a rendelőbe hozzám), hogy minek az nekem...?!
végül is ferde gerinccel, ferde csipőcsonttal, és bokasülyedéssel k*rvára felesleges elmennem. hát any*d!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!