Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szörnyen álmos vagyok, fáradt...

Szörnyen álmos vagyok, fáradt pedig pihentem eleget. Mi lehet a gond? Többször előfordult már. (többi lent)

Figyelt kérdés

12körül aludtam el, fél 9kor keltem, egy darabig nem voltam fáradt, aztán 12 után mintha altatót adtak volna elgyengültem, fázok, aludni akarok és a szemeim félig tudom nyitva tartani...

már volt ilyen, akkor vastablettát rágcsáltam napi 2-3 db-ot és mellé vitamint is. egy idő után megszűnt. most újból előjött, de 100x-ta fáradtabbnak érzem magam. Főzni alig bírtam.. többször lekellet ülnöm.

Nem vagyok terhes, ez biztos, és a vérnyomásom sem alacsony. 120/80 szokott lenni a szívverésem alvás után sokszor 90-100 körül van..

mindig is fáradékonyabb voltam koromhoz képest, nem is értem mi a bajom. eddig nem találtak semmit se nálam, de már nagyon zavar mert iskolába se tudtam ma menni, csak ülni tudok (vagyis azt akarok, mert nem hiszem, hogy az alvás segítene mindig..).

szerintetek mi lehet a baj? nem fáj semmim, talán hányingerem szokott lenni, de nagyon ritka, ma pl sokszor volt/van.

2011. okt. 18. 14:30
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Foggatlot szedtem, abbahagytam es kovetkezo honapban mikor gumival szeretkeztunk lecsuszott es hat bevettem esemenyutanit. Ezt azert irom mert a hormonokert felelos az agyalapi mirigy ami ha alacsony szinten van nem serkenti a pajzsmirigy mukodeset. Tehat akkor ha alacsony vagy magas es nem mukodik rendesen a pajzsmirigy az visszavezetheto ezekre a hormonalis keszitmenyekre?
2011. okt. 18. 15:53
 12/26 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem, a TSH valójában kompenzálja, ha a pajzsmirigy alul, vagy túlműködik, maga a pajzsmirigy T3-atés T4-et termel.

De ilyen hatása nem lehet az eseményutáninak.

2011. okt. 18. 15:57
 13/26 A kérdező kommentje:
Ertelek. Csak azert irtam le mert elegge eros es kitudja mitol lettem rosszul. Megint merek lazat de csak novekszik es eg az arcom. Beveszek egy algopirint es maradok takaro alatt addig is. El kezdett fajni a torkom.. Soha nem voltam csak ugy lazas es ha beteg voltam akkor a betegseg kozepen lazasodtam be...
2011. okt. 18. 16:03
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de ez az alulműködés kezdeti fázisaiban előfordulhat.
2011. okt. 18. 16:07
 15/26 A kérdező kommentje:
Mit mondjak az orvosnak h milyen vizsgalatot szeretnek? A tuneteim alapjan torokgyulladas es felir valami gyulladas csokkentot... Sajnos nem veszi komolyan ha beteg valaki. Mondom elpoenkidja pedig nekem nem olyn vicces...:(
2011. okt. 18. 16:15
 16/26 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nagyon fáradt vagy, és arra gyanakszol, hogy a pajzsmirigyed miatt lehet.

Ha elpoénkodja utána a nővértől kérj beutalót, nálunk ő is szokott adni.

2011. okt. 18. 16:29
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha megírnád az orvos mit mondott,akkor megköszönném.Az az igazság,hogy a lányomnak is alulműködik a pajzsmirigye,de nem ezek a tünetek,mik neked vannak.Szerintem valami vírus mászkál benned.majd kapsz rá antibiotikumot
2011. okt. 18. 18:10
 18/26 A kérdező kommentje:
Persze megirom! Lanyodnal mik a tunetek? Volt mar vizsgalat? Honnan tudjatok hogy ez a baj? Gyogyulast neki:)
2011. okt. 18. 18:26
 19/26 anonim ***** válasza:
a tünetek:Hajhullás,izzadás,és ingerlékenyebb,az orvos azért küldte el,mert úgy látta,hogy a nyaka kissé duzzadt a pajzsmirigytől.Elmentünk vizsgálatra,nyaki ultrahangra.Nem találtak benne göböt,hál isten.ez kb két éve volt,és azota helyreállt.Nem kellett neki gyógyszert sem szedni.
2011. okt. 18. 18:59
 20/26 anonim ***** válasza:
18:59 vagyok.abszolut nem volt lázas,és nem hiszem hogy lázzal jár.biztos valami vírus kering benned.
2011. okt. 18. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!