Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért éledek fel 22 óra után?

Miért éledek fel 22 óra után?

Figyelt kérdés
Egész nap fáradt és álmos vagyok. Délutánra meg főleg. Este 8kor már aludnék el. Eljön a 10 óra, és mint aki most ébredt, elszáll a fáradtságom, pihent leszek és üde. Hajnal 2-nél hamarább pedig nem tudok elaludni, még ha lefekszem korábban mint 10 akkor sem. Csak forgolódok, de semmi. Mitől lehet ez? Marhára idegesítő. Amikor nappal hasznos dolgokat csinálhatnék nincs erőm hozzájuk, este pedig amikor aludni kéne, tele vagyok energiával...
2011. szept. 30. 23:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vámpír vagy.
2011. szept. 30. 23:07
 2/17 anonim válasza:
szerintem insomnia. talán enyhébb depresszió, szorongás válthatja ki.
2011. szept. 30. 23:09
 3/17 anonim ***** válasza:

Csak vicc :)

Felborult valamiért az alvás-ébrenlét ciklusod. Próbáld ki ezt:

[link]

2011. szept. 30. 23:09
 4/17 anonim ***** válasza:

Én meg most vagyok fáradt :DD Erre gondoltam

[link]

2011. szept. 30. 23:10
 5/17 A kérdező kommentje:

1.! Hülye vagy! :D

2. Köszi, van benne valami... Pár hónapja gyógyultam ki több éves depresszióból, de még máig sokat szorongok.

3.! Ezen besírtam! Mi köze a mikropötsnek ehhez? :DD

2011. szept. 30. 23:11
 6/17 A kérdező kommentje:
Én meg most látom h mindkettő te vagy. :D Amúgy a melatonint próbáltam, de nem segített. Azért kössz! :) Ment a zöld kéz mindegyik kommentre.
2011. szept. 30. 23:12
 7/17 anonim ***** válasza:

vannak ilyen emberek. nekem az a legszimpatikusabb teória, hogy annak idején ők vigyáztak éjszaka a tűzre, meg az asszonyokra, amíg azok aludtak, akiknek nappal kellett pörögni.

és akik most szenvednek a 8tól4ig melóval mert éjszaka élnének, azok az ő leszármazottaik. ja, amúgy én is, pedig nem kávézom már délután.

2011. szept. 30. 23:16
 8/17 anonim válasza:
ez akkor tényleg a szorongás matt lehet. keresd fel az orvost. valószínűleg pszichiátriára fog beutalni, ha valmire való. ott elméletileg kapsz szorongás ellen valami normális gyógyszert (nem altatót, hanem ami a kedélyedet javítja) és elméletileg jó lesz.
2011. szept. 30. 23:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Áh, és én is ilyenkor nyomkodom a gombokat. És az a legrosszabb, hogy reggel óra nélkül felébredek, DE szinte azonnal visszaalszok és eltelik pár perc, kinyitom a szemem és 11 óra... Ennek részben az is oka, hogy álláskereső vagyok, ami azért odaßasz az embernek, de mindig is éjszakai bagoly voltam, és vezetni is nagyon szeretek este, meg a kutyával is sétálni.
2011. szept. 30. 23:23
 10/17 A kérdező kommentje:

23:16! Ez tetszik! Annyi régi ösztön él bennünk, hátha ez is. :)

23:20! Voltam már, elküldött mondván h mozogjak többet (hetente háromszor edzek). Szorongás elleni gyógyszer van itthon (xanax), régen mikor még nagyon sza.rul voltam szedtem is, de mára leálltam vele. Sajnos jelenleg olyan az életem, hogy van okom szorongani, ezért nem látom sok értelmét a gyógyszernek, hisz a tüneteket elnyomja, de a szorongás okát nem szünteti meg. Jelenleg minden erőmmel ezen szeretnék dolgozni, de sajnos az említett nappali fáradtság miatt nehéz. Másik, hogy a gyógyszertől pedig szintén álmos leszek... De köszönöm a választ!

2011. szept. 30. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!