Miért éledek fel 22 óra után?

Én meg most vagyok fáradt :DD Erre gondoltam
1.! Hülye vagy! :D
2. Köszi, van benne valami... Pár hónapja gyógyultam ki több éves depresszióból, de még máig sokat szorongok.
3.! Ezen besírtam! Mi köze a mikropötsnek ehhez? :DD

vannak ilyen emberek. nekem az a legszimpatikusabb teória, hogy annak idején ők vigyáztak éjszaka a tűzre, meg az asszonyokra, amíg azok aludtak, akiknek nappal kellett pörögni.
és akik most szenvednek a 8tól4ig melóval mert éjszaka élnének, azok az ő leszármazottaik. ja, amúgy én is, pedig nem kávézom már délután.

23:16! Ez tetszik! Annyi régi ösztön él bennünk, hátha ez is. :)
23:20! Voltam már, elküldött mondván h mozogjak többet (hetente háromszor edzek). Szorongás elleni gyógyszer van itthon (xanax), régen mikor még nagyon sza.rul voltam szedtem is, de mára leálltam vele. Sajnos jelenleg olyan az életem, hogy van okom szorongani, ezért nem látom sok értelmét a gyógyszernek, hisz a tüneteket elnyomja, de a szorongás okát nem szünteti meg. Jelenleg minden erőmmel ezen szeretnék dolgozni, de sajnos az említett nappali fáradtság miatt nehéz. Másik, hogy a gyógyszertől pedig szintén álmos leszek... De köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!