Mennyi idő után érezted a hatását az antidepresszánsnak? (ha szedtél valaha)
én nem szedtem, de a pszichológia tanárom azt mondta, h az ilyen szerek hatása kb. 3 hét után érezhető..(:
de hozzáfűzte, h: "aki kibírja azt a 3 hete még, kibír többet is gyógyszer nélkül.." és igaza van..:/
nem tudom milyen problémád van, de az antidepresszáns, nem fogja ezt megoldani..:( csak elnyomja az érzéseket amik bántanak, az antidepresszáns olyan mint egy halogatás.. sőt az is.. majd megoldom majd megoldom.. addig itt a gyógyszer.. az antidepresszáns elnyomja az érzéseidet egy ideig persze jó.. csak tudod majd hozzá szokik szervezeted, és majd növelni fogják az adagot.. aztán meg rászoksz.. :( meg szabad kérdezni milyen jellegű problémád van?
szorongás, pánikbetegség a bajom...kell a gyógyszer és mellette kipróbálok minden más gyógymódot is, de az élhetőbb életért, most kell a gyógyszer!!!
Aki ebben benne volt, az tudja....
2-3 hét.De ezek borzalmas szerek.Muszáj szedned?Én most tettem le.De az elhagyás is szörnyű.Éppen csak a pillanatnyi bajt javítja s utánna kezdődik minden előről,nem gyógyultál meg!
Gyógynövényest próbálj!!!!!
Minden jót!
Ugyanez volt a bajom, mint neked. Nálam súlyo tünetek voltak. Enni sem tudtam, csak fogytam és rettegtem. Az első antidepi amit kaptam, három hónap után sem hatott, kaptam mellé egy másikat és már 1-2 nap után jobban lettem. Nekem már kétszer volt ilyen betegségem három év szünet volt közte.Én nem szoktam rá a gyógyszerre és el is tudtam hagyni, persze fokozatosan.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!